Ana SayfaDedikoduNisa ve Ogeday Aşka Geldi

İlgili Postlar

Nisa ve Ogeday Aşka Geldi

Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı, bir süredir Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken ile aşk yaşıyor. İkili önceki gün Suadiye’de gerçekleşen kürek yarışlarını takip etti. Nisa ve Ogeday aşka geldi. Çiftin romantik halleri dikkat çekti. İşte detaylar;

Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken ‘le İlgili Bomba İddia!…

nisa ogeday survivor

2017 ‘de yapılan ‘Survivor’ ı şampiyon olarak tamamlayan yarışmacı Ogeday Girişken ile Survivor All Star 2022 şampiyonu  Nisa Bölükbaşı ‘nın büyük bir aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Usta Gazeteci Arif Hür, Ogeday Girişken ile Nisa Bölükbaşı ‘nın bu sene içerisinde nişanlanabileceğini ileri sürmüştü.

Survivor Ogeday’ın Adem’e yaptığı hareket olay yarattı!

Usta gazeteci yazısında şu ifadelere yer vermişti;

“Nisa ve Ogeday ‘ın aşkı tam gaz devam ediyor. Ogeday Girişken’in, Nisa Bölükbaşı ‘nın ailesiyle tanıştığını öğrendim. Bölükbaşı ‘nın ailesi Ogeday’ı çok sevmiş.

Ogeday ‘ın, bu yıl içerisinde Nisa’yı ailesinden isteyeceği kulislerde konuşulmaya başlandı…..

….Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken’in bu yıl içerisinde nişanlanması sürpriz olmaz…”

Aşk Ortaya Çıktı

nisa ogeday survivor

Bu iddialardan kısa süre sonra ikilinin aşkı ortaya çıkmış ve gündeme bomba gibi oturmuştu. Yarışma sonrası röportaj veren Ogeday kendisini bazı insanların takipten çıktığını bile söylemişti.

Nisa ve Ogeday Aşka Geldi

Bütün bu gelişmelerin ardından Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken, önceki gün Suadiye’de gerçekleşen kürek yarışlarını takip etti. Çiftin sahildeki romantik anları dikkatlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler