Ana SayfaÜnlülerNilüfer'den Tepki Çeken Paylaşım!

İlgili Postlar

Nilüfer’den Tepki Çeken Paylaşım!

Ülkemizde birkaç gün önce başlayan ve hala devam eden yangınlar sosyal medyada yeni bir kriz tetikledi. Yangının kontrol altına alınamamasıyla birlikte ünlü isimlerinde “Help Turkey” paylaşımlarına destek vermesi bazı meslektaşlarının tepkisiyle karşılandı. Paylaşımlara karşı çıkan isimlerden biri de Nilüfer’di. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Nilüfer’den tepki çeken paylaşım geldi. İşte detaylar;

“Help Turkey” Çağrısı Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Türkiye’nin dört bir yanında çıkan yangınlar hala binlerce cana mal olmaya devam ederken sosyal medyada “Help Turkey” çarğısı başlatıldı. Yangınların söndürülmesi için yapılan bu yardım çağrısına ünlü isimlerinde katılmasıyla etiket kısa sürede her yerde “TT” oldu. Bunun üzerine beklenen yanıtın gelmesi bazı isimler tarafından hoş karşılanmadı. Bir kesim “Help Turkey” çağrısının orman yangınlarının hızlıa söndürülmesi için gerekli olduğunu ve şuanda önemli olanın doğa ve can olduğunu düşünürken, diğer kesim bu çağrının ülkemizi aciz gösterdiğini ve yangınlara dışardan yardım istenmesinin küçük düşürücü olduğunu savunmaya başladı.

Şehrazat Onuru İçin Yaşadığını Söyledi!

“Help Turkey” paylaşımlarına tek tepki gösteren Nilüfer’de değildi. Benzer bir tepki ünlü söz yazarı Şehrazat’tan da geldi. Şehrazat’ın verdiği tepki sevenlerini şaşkına çevirdi. Şehrazat’ın “Bu yardım çağrısı çok ağrıma gitti. Vatanım bu acziyete düşecek ülke değildi. Onun için o yardım çağrısını paylaşmayacağım” tweeti üzerine bir başka kullanıcının “Gerekirse daha çok orman ve hayvan yansın, yeterki ağrımıza gitmesin. Onurmuz için yaşıyoruz” yanıtına “Sizi bilmem ama ben onurum için yaşıyorum” diyen Şehrazat’a  Farah Zeynep Abdullah’tan “Hayvanlar, doğa perişan, onur için yaşamak ne alaka” yanıtı geldi.

Şehrazet’ın “Siz ne anlarsınız vatanın onurunu korumaktan. Siz kim bana bunu yazmak kim? Ne iş yaparsınız bile bilmem” yazması üzerine ünlü oyuncu sadece “Hahahhaaha” yazmakla yetindi.

Nilüfer’den Tepki Çeken Paylaşım!

Ünlü şarkıcı Nilüfer de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Benim içime sinmedi paylaşmadım. Türkiye’nin dünyaya karşı böylesine aciz durumda görünmesi milli duygularımı yaralıyor. Benim içime sinmedi ve paylaşmadım. Bunu yapacaksa diplomatik yollarla devlet yapmalıdır.

Nilüfer’in Takipçilerine Büyük İtirafı!

“Milletçe hepimizin içi yanıyor. Bu vatan hepimizin burada doğdum burada öleceğim gidecek başka bir yerim de yok. Hepimiz çaresizlikler içinde paylaşımlar yaptı. Dünyaya haykırılan bu yardım çığlıklarından bir sonuç çıktı mı, ben bilmiyorum. Bilen varsa yazsın lütfen. Bu çaresizlik çok canımı yakıyor. Hükümetin diplomatik ilişkilerini kullanarak yardım talep etmesinin daha doğru ve karşılık göreceğini düşünüyorum. Ama sanıyorum artık çok geç. Milletçe çok üzgünüz. Geçmiş olsun.” ifadelerine yer verdi.

Nilüfer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler