Ana SayfaÜnlülerNilperi Şahinkaya "Estetik Yaptırmaya Korkuyorum"

İlgili Postlar

Nilperi Şahinkaya “Estetik Yaptırmaya Korkuyorum”

Şu sıralar ekranlarda Yeni Hayat dizisinde oynadığı Nevin rolü ile gördüğümüz Nilperi Şahinkaya önceki gün sevgilisi Emre Yusufi ile boğazda kahvaltı yaparken görüntülendi. 20 yaşında oynadığı Deniz Yıldızı dizisinden bir sahne paylaşan Nilperi Şahinkaya estetik iddialarına yanıt verdi. Nilperi Şahinkaya “Estetik Yaptırmaya Korkuyorum” dedi.

Nilperi Şahinkaya kimdir?

Nilperi Şahinkaya: Sete Ara Verdik

Birlikte boğaz havası alarak kahvaltı yapan çift basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Nilperi Şahinkaya rol arkadaşı  İpek Filiz Yazıcı’nın koronavirüse yakalandığı için setin bir süre durduğunu ve 2 gün kendilerini karantinaya aldıklarını söyledi ve sözlerine “Test yaptırdık, testlerimiz negatif çıktı sete geri döndük. Çok şükür arkadaşımızın da durumu gayet iyi” diyerek devam etti.

Geçtiğimiz günlerde ilk oyunculuk deneyimi olan Deniz Yıldızı dizisinden bir sahne paylaşan Nilperi Şahinkaya takipçilerinden “Estetik harikası” yorumlarını almıştı. Oyuncu bu konuya açıklık getirdi.

Nilperi Şahinkaya: Yeni Partnerim Kerem Bürsin

Nilperi Şahinkaya: Estetik Yaptırmaya Korkuyorum

Nilperi Şahinkaya; “Orada 20 yaşındaydım. Şimdi 32 yaşındayım. İster istemez insanın yüzü biraz inceliyor. O tarz fotoğraflar görünce hemen ‘Değişmiş’ yorumu yapılıyor ama bunun estetikle alakası yok. Hepimizin yüzü oturuyor, şekil değiştiriyor” diyerek estetik iddialarına yanıt verdi.

Gazetecilerin “Estetik yaptırır mısınız ya da estetiğe karşı mısınız?” sorularına ise oyuncu, “Hiç estetiğim yok. Karşı da değilim ama ben yaptırmaya korkuyorum. ‘Ya istediğim gibi olmazsa’ diye” cevap verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler