Ana SayfaÜnlülerNilgün Bodur'dan Arda Turan ve Berkay yorumu

İlgili Postlar

Nilgün Bodur’dan Arda Turan ve Berkay yorumu

Nilgün Bodur’dan Arda Turan ve Berkay yorumu… Ünlü yazar Nilgün Bodur, konuk olarak katıldığı radyo programında çarpıcı açıklamalara imza attı. Bodur, son günlerin en çok konuşulan olayı Arda Turan ve Berkay kavgası hakkında da konuştu. Nilgün Bodur, neler söyledi? Detaylar haberimizde…

Sevmediğimiz Arda Turan değil

Nilgün Bodur’dan Arda Turan ve Berkay yorumu

Son dönemlerin en dikkat çekici isimlerinden biri olarak sık sık gündeme gelen ünlü yazar Nilgün Bodur, Best FM’de Adem Metan Show’a konuk olarak katıldı. Programda çarpıcı açıklamalara imza atan Nilgün Bodur, Berkay ve Arda Turan kavgası hakkında da konuştu. Bodur, konu hakkında “Ben basına yansıyan ile yaşananın başka olduğunu düşünüyorum. Sanırım benim başıma gelse eşimi provake edecek bir şey söylemez sessiz kalırdım. Bir kadının başka erkeğe karşı eşini doldurması doğru değil. Olay sonrası başka sakin ortamda gerektiğinde söylerdim. Bu özel bir şeydir. Bunu basına yansımasına izin vermezdim. Olayın bu seviyelere gelmemesi gerekirdi. Olay kontrolden çıkmadan düzeltilebilirdi.” dedi.

Ne Sosyetiğim Ne Kezban!

Sosyal medya üzerinden para kazanmaya başladım

Son yıllarda sosyal medyanın ne kadar önemli hale geldiğinden söz eden Nilgün Bodur, “Sosyal medya üzerinden para kazanmaya başladım. Bu artık bir meslek oldu. Bizim de bir gazete gibi tirajımız var. Kitabı para için yapmadım. Ben ne zaman para kazanmak için yapmadım desem o iş paraya dönüyor.” diye konuştu.

Nilgün Bodur Kimdir?

Hayvan satın almasınlar sahiplensinler

Hayvanlara karşı duyduğu sevgisi bilinen Bodur, “Hayvan severler hayvan satın almasınlar sahiplensinler. Köpeklerime zaman ayıramayınca kendimi kötü hissediyorum. Onlar beni her daim güzel karşılıyor. Onlar insanları karşılıksız seviyor. Köpekleri ve tüm hayvanları özenle besleyelim, koruyalım. Sokak hayvanlarını sahiplenelim.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler