Ana SayfaKimdirNilgün Bodur Kimdir?

İlgili Postlar

Nilgün Bodur Kimdir?

Nilgün Bodur kimdir? Nilgün Bodur kaç yaşında? Nerede doğdu? Nilgün Bodur aslen nereli? Ne burcu? Nilgün Bodur hangi okullarda okudu? Hangi kitapları yazdı? Sosyal medya fenomeni olan Nilgün Bodur, hangi mesleklerde çalıştı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…


Bugün Doğan Ünlüler

Nilgün bodur kaç yaşında? Nerede doğdu? Nilgün bodur aslen nereli? Ne burcu?

Sosyal medyada doğal yollarla yapılan yemek tarifleri ve bakım önerileri gibi alanlarda videoları ile sosyal medya fenomeni olan yazar Nilgün Bodur, 19 Kasım 1974 İstanbul doğumlu. Aslen babasının Anadolu bölgesinden olduğunu açıklayan Nilgün Bodur, akrep burcudur.

Nilgün Bodur Kimdir?

İlk ve orta öğreminin ardından Avusturya Kız Lisesi’ne giden fenomen yazar Nilgün Bodur, üniversite hayatında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakultesinden mezun oldu.

Üniversite arkadaşının Ataköy’de işlettiği bir restoranda halkla ilişkiler sorumlusu olarak görev yapmaya başlayan ünlü yazar Nilgün Bodur, iki sene burada çalıştıktan sonra gazetede gördüğü bir ilanla Eren Holding’e başvurdu.

17 sene moda sektörü ile uğraşan Nilgün Bodur; Desa, Swatch, Burberry, Lacoste, Calvin Klein ve Damat gibi ünlü markaların kurumsal iletişim direktörüğünü yaptı.

Daha sonra kurumsal firma ve ekiplerine pazarlama konusunda hizmet sunmaya başlayan Nilgün Bodur, günümüzde ise sosyal medya üzerinden doğal yemek tarifleri ve bakım önerileri ile sosyal medya fenomeni olarak karşımıza çıktı.

Yine internet üzerinden Nilgün Bodur’la Aşk isimli program ile ünlüleri konuk eden Nilgün Bodur, 3 tane kitap yazdı.

Senelerce moda sektörü ile kariyerini geliştiren Nilgün Bodur, sosyal medyada nasıl dikkat çekmeyi başardığı sorusuna; lezzetli yemekler yapıp, yaptıklarını hissederek anlatmasının dikkat çektiğini söyledi.

Nilgün Bodur kendisini şöyle tanıtıyor:

“20 yıl boyunca dünya markaları için kurumsal iletişim yöneticiliği yaptım. Hayatım kurumsal iletişimdi. Bir markayı parlatmak, cilalamak, satışını artırmak, 360 derece yani… Sosyal medyasından halkla ilişkilerine kadar her şeyini yürütüyordum. Kendi mesleğimde de bilinen biriydim. Sabah 5’te kalk, gece 11’de gel şeklinde inanılmaz yoğun bir tempom vardı. Hayat benim için çok değerli. Bir gün “Ben 40 yaşına gelince bu işleri bırakacağım. Allah bana bir kapı açsın” dedim. Ve ben bir ara boşandım. Bahçeşehir’de 20’nci katta oturuyordum. Boşandığımda kıştı. Kış aylarında boşanmamak gerekiyor. Çok sıkıcı. Ayrıldığım eşim kanserdi. 5 sene tedavisi sürdü. O kanserken ben ona sağlıklı yemekler yapıyordum. Ama her şeyi sadece onun için yapıyordum.”

Nilgün Bodur’un kitapları

2000 yılında Sıradaki Sıradaki Teşekkürüm Bana Yanlış Yapanlara adlı kitabı, 2016 yılında ise çıkardığı eseri Organik Aşk isimli eserlerini okuyucularına sundu. Yazdığı son kitabı Sen Gittin Ya Ben Çok Güzelleştim ile en çok satanlar listesine girdi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler