Ana SayfaDedikoduNikah Şahidi Olan Gonca Vuslateri'nden Boşanma Şakası

İlgili Postlar

Nikah Şahidi Olan Gonca Vuslateri’nden Boşanma Şakası

Son olarak Mayıs 2022’de vizyona giren ‘Allah Yazdıysa Bozsun’ filminde rol alan Gonca Vuslateri, önceki gün nikâh şahidiydi. Edip Burak Ertoğan ile evliliği kısa süren ünlü oyuncunun, nikâh defterine imza attığı sırada kullandığı ifadeler herkesi güldürdü. Nikah şahidi olan Gonca Vuslateri’nden boşanma şakası geldi. İşte merak edilen tüm detaylar;

Boşanma Nedenini Açıkladı

Geçtiğimiz mayıs ayında Show TV’de Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu olan 35 yaşındaki oyuncu, evliliğin en sevmediği tarafının boşanmak olduğunu söylemişti. Edip Burak Ertoğan ile biten ilişkisi hakkında ise “Güzel bir evliliğim vardı. Dünyevi farklılıklardan dolayı evliliğimiz bitti. Yeniden evlendiğini duydum. Önümüzdeki ay ben de evleneceğim” diyerek, espri yapmıştı.

“Eski Sevgilimin Nişanına Gittim”

Özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Vuslateri, “Mutluluğun peşinde bir kadınım. Çok eski sevgilimin nişanına gittim. Eski defterleri tutmak gibi bir huyum yok” ifadelerini kullanmıştı.

Nikah Şahidi Oldu

Şarkıcı Hakan Altun’la yaşadığı sürpriz birliktelik Ocak 2021’de ayrılıkla sonuçlanan Gonca Vuslateri, önceki gün yakın arkadaşı Engin Özmen ile Esen Tunç’un Emirgan’da bir mekanda gerçekleşen düğününde nikâh şahidi oldu. Oyuncu, ünlü sunucu Saba Tümer’in de katıldığı düğünde yaptığı ‘boşanma’ esprisi ile adından söz ettirdi.

Nikah Şahidi Olan Gonca Vuslateri’nden Boşanma Şakası

Gonca Vuslateri, şahit olarak nikâh defterine imzayı atarken, “Çok seviyorum bu defteri; bir kere gördüm, boşandım! Şimdi tekrar görünce duygulandım. Nereye atıyorum imzayı? Daha önce bir üst kısma atmıştım imzayı, yavaş yavaş aşağı iniyorum” sözleriyle konukları kahkahaya boğdu.

“Saba ile Nikah Şahitliği İşine Girdik”

‘Boşanma’ sakaşı görüntüsünü, bir milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlamayı da ihmal etmeyen oyuncu, “Saba (Tümer) ile nikâh şahitliği işine girdik. Mizah ve gözyaşı desteğiyle nikahınız ziyadesiyle duygu dolu anlar yaşayabilir. Engin, güzel kalplim. Kalbine yakışan bütün güzelliklere o kocaman açtığın kolların arasında olmak ne mutlu ne güzel. Ömür boyu mutluluklar dilerim. Esen’imize kocaman öpücük. İyi ki hayatımıza fırt diye girdi” mesajını yazdı.

Gonca Vuslateri kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler