Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan'dan Sevgilisi Evli Olduğu Ortaya Çıkan Ece Erken'e Büyük Gönderme

İlgili Postlar

Nihat Doğan’dan Sevgilisi Evli Olduğu Ortaya Çıkan Ece Erken’e Büyük Gönderme

Ünlü türkücü Nihat Doğan, geçtiğimiz yıl tartıştığı sunucu Ece Erken’e, Büyük bir göndermede bulundu. Ünlü türküc sevgilisinin evli bir olduğu ortaya çıkan Ece Erken için neler söyledi? Tüm Detaylar Haberimizde..

Ece Erken’in Evli Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Sevgilisini İfşa Etti!..

Nihat Doğan’dan Sevgilisinin Evli Olduğu Ortaya Çıkan Ece Erken’e Büyük Gönderme!..

Ünlü sunucu Ece Erken’e, eski partneri türkücü Nihat Doğan’dan büyük bir tepki geldi. Çocuklu ve evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte olan olduğu ortaya çıkan Ece Erlen günlerdir magazin gündeminden düşmüyor.

Ece Erken Kimdir?

Yaklaşık 2 yıl önce iki kız çocuğunu evinde alıkoyduğu nedeniyle gözaltında ifade vermek durumda kalan ünlü türkücü Nihat Doğan’ın sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz magazin programındaki görevine son verilmişti. Partneri sunucu Ece Erken ise beraber Söylemezsem Olmazı sunduğu Nihat Doğan’ın, sosyal medya hesabından bir daha programa çıkmayacağını söyleyerek ağır sözler sarf etmişti. Ünlü ikili yaşanan bu gerginlikten sonra bir araya gelmediler.

Nihat Doğan kimdir?

ece erken nihat dogan ile ilgili görsel sonucu

Nihat Doğan: “İyiki Mazlumun Ahına Cevap Veren Bir Allah Var”

Beyaz Tv ekranlarında sevilerek izlenen Söylemezsem Olmaz magazin programından ayrılması sonrasında kendisi aleyhinde ağır kelimeler söyleyen sunucu Ece Erken’e göndermede bulunan Nihat Doğan şöyle paylaştı;

“Ya Rabbim! Benim hakkımı kimsede bırakmadığın için sana ne kadar şükretsem azdır” yazılı bir görsel paylaşan Nihat Doğan, “Havale et sabret, kenara çekil ve seyret. İyi ki mazlumun ahına cevap veren bir Allah var. İtibarıma kast eden kim varsa Yüce Rabbim! itibarlarını yerle bir etti.. Allah’a havale et sabret, kenara çekil ve seyret. İyi ki mazlumun ahına cevap veren bir Allah var” dedi.

 

İşte Nihat Doğan’ın O Ece Erken Paylaşımı;

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler