Ana SayfaDedikoduNihal Yalçın Berker Güven'le Dudak Dudağa Yakalandı

İlgili Postlar

Nihal Yalçın Berker Güven’le Dudak Dudağa Yakalandı

Bir süredir ekranlardan uzak olan olan Nihal Yalçın pandemi döneminde “Seni Buldum Ya!” isimli filmde oynamıştı. Yasakların kalkmasıyla tatil için Gümüşlü’ğü seçen Nihal Yalçın Berker Güven’le dudak dudağa yakalandı!

Nihal Yalçın “Çok gaza geliyorsunuz

Son dönemde en çok konuşulanlar arasında giren Netflix yapımı Bir Başkadır dizisi hakkında oyuncu Nihal Yalçın’da sosyal medya hesabından yorum yaptı. Öykü Karayel’in oyunculuğunu övenlere;

“Çok gaza geliyorsunuzbirbirinizi etkiliyorsunuz. Görüyorum buradan hep. Ne ara hepiniz dizi yorumcusu oldunuz be? Oyunculuk falan övüyorsunuz bir de, böyle karnıma ağrılar giriyor. Bazı konularda benim cehaletimin görüldüğü kadar görüyorum cehaletinizi. Hadi ona cehalet demeyeyim de kendinizi bilmezliğinizi diyeyim” diyerek tepki gösterdi.

Berker Güven Sadece Oyunculukta Değil Sosyal Medyanın da Zirvesinde…

Meryem Çok Kuvvetli Bir Kadın

Öykü Karayel Ayşe Arman ile gerçekleştirdiği röportajda Meryem karakteri ile arasındaki benzerlik ve farklılıkları şu şekilde açıklamıştı;

“Onun bana göre artıları var! Mesela Meryem, sezgileri çok kuvvetli bir kadın. İçgüdüsel olarak, kendine, neyin iyi geldiğini biliyor. Kendisini ifade etmekte aslında bana nazaran çok daha başarılı! Ama birtakım kalıpların içine düşmüş. Sıkışmış hissediyor bazı açılardan kendini. Peki bu, onun suçu mu? Hayır! Hayat, buna sebep olmuş, yaşadığı sosyal çevre buna sebep olmuş… Fakat oradan çok saf, çok naif bir şekilde kendine çıkış yolları bulabiliyor.”

Oyuncu Meryem karakterini canlandırırken dikkat etmeye çalıştığı şeyleri şu şekilde açıkladı;

‘Yalan Dünya’ Dizisinin Güzel Oyuncusundan Bomba İtiraf: “Sanal Cinsel İlişkiye Çok Özeniyorum”

“Genel olarak her rolde beni -bütün oyuncuları- bir “sınav” bekliyor. O da: “Sahicilik.” Ben de canlandırdığım karakterin olabildiğince “gerçek” olmasına çalışıyorum. O karakteri özümsemeye, anlamaya çalışıyorum. Empati kuruyorum. Daha doğrusu, ben, o olmaya çalışıyorum! Her sahnede, “O, bunu yapar mıydı?” ya çok takılıyorum… Evet, zor. Ama yaptığımız işi, güzel yapan da bu. Sahicilik. Ancak o zaman, rolünün hakkını verebiliyorsun…”

Nihal Yalçın Berker Güven’le Dudak Dudağa Yakalandı

Geçtiğimiz aylarda sevgilisinden ayrılan Nihal Yalçın’ın yeni sevgilisinin Berker Güven olduğu ortaya çıktı. 40 yaşıdaki Nihal Yalçın 26 yaşındaki Berker Güven’le aşk yaşamaya başladı.

İlk kez Gümüşlük’te objektiflere takılan ikili, deniz keyfi yaptı. Baş başa denizin içerisinde sohbet edip birbirlerine sarılan çiçeği burnunda aşıklar dudak dudağa halde kameralara yakalandı.

Nihal Yalçın Kimdir?

Berker Güven kimdir?

1

‘Yalan Dünya’ dizisinin Açılay’ı Nihal Yalçın, verdiği bir röportajda,”WhatsApp’tan sanal cinsel ilişki yapmaya çok özeniyorum” sözleriyle şaşırtmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler