Ana SayfaÜnlülerNez ve annesine cinsel içerikli taciz mesajı!

İlgili Postlar

Nez ve annesine cinsel içerikli taciz mesajı!

Ünlü şarkıcı Nez ve Hülya Y.’ye taciz şoku. Kendilerini cinsel içerikli mesaj göndererek taciz eden kişiden şikayetçi olan Nez ve annesi, dava açılıp tacizcinin ceza almasını istedi. İşte detaylar…

Nez’in ‘Sakın Ha’ Klibi Tez Konusu Oldu!

Nez ve annesicinsel içerikli mesajla taciz edildi

Günaydın’dan Dilek Yaman’ın haberine göre; ünlü şarkıcı Nez’in annesi Hülya Y.’nin cep telefonuna cinsel taciz kelimeleri içeren mesajlar geldi. Anne Hülya Y.; kızı Nz ve kendisinin hedef alındığı mesajlarda sinkaflı sözcükler ve hakaret içerikli sözler bulunan mesajlar ile birlikte savcılığın kapısını çaldı.

Nez kimdir?

Nez ve annesi tacizciden şikayetçi oldu

Kızı Nez ve kendisini taciz eden kişinin cezalandırılmasını talep ederek şikayette bulunan anne Hülya Y.’nin şikayeti üzerine savcılık Nez’in de ifadesine başvurdu. Nez, İstanbul Çağlayan Adliyesi’ne giderek ifade verdi. Nez, mesajlarda kendisinin de taciz edildiğini iddia ederek mesajları gönderen kişiden şikayetçi oldu.

4. eşinden yeni boşanan Nez, 5. kez evlilik yolunda!

Nez ve annesinin tacizcisi tespit edildi

Soruşturmayı yürüten savcılık, Nez ve annesi Hülya Y.’yi taciz eden mesajları atan şahsın 44 yaşındaki Murat A. olduğunu tespit etti.

Mesajları attığını kabul etti

Murat A.’nın ifadesine başvuruldu. Yaptığı savunmada, mesajları attığını kabul etti. Savcılık; şarkıcı Nez ve annesi Hülya Y.’ye ısrarlı bir şekilde, birden fazla kez cinsel içerikli mesaj atan ve anne ile kızı taciz eden Murat A. hakkında dava açtı. Nez ve annesi Hülya Y.’nin mağdur olarak yer aldığı davada, Murat A.’nın cinsel taciz suçundan bir yıldan 4.5 yıla kadar hapsi istendi. Murat A., önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Ünlü şarkıcı Nez, Şubat ayında oyuncu Eylem Server Ünüvar ile yaptığı dördüncü evliliğini sonlandırmış, bir ay sonra müzisyen Emre Akım ile aşk yaşamaya başlamıştı. Evliliğini noktalamasının ardından sadece bir ay kadar bir süre geçmesi ile yeni bir aşka yelken açan şarkıcı Nez, konu ile ilgili eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak, Emre Akım ile aşkını hala daha dolu dizgin yaşamaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı, aradığı mutluluğu buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler