Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerNetflix, Yeni Filmi Yok Oluş’un (Annihilation) Yayın Tarihini Duyurdu!

İlgili Postlar

Netflix, Yeni Filmi Yok Oluş’un (Annihilation) Yayın Tarihini Duyurdu!

Netflix, Yeni Filmi Yok Oluş’un (Annihilation) Yayın Tarihini Duyurdu!

Netflix merakla beklenen yeni filmi Yok Oluş (Annihilation) filminin yayın tarihini sevenleri ile duyurdu. İzleyiciler filmin fragmanını, bilgilerini okudukça ne zaman yayınlanacağını oldukça merak etmekte. Netflix, sevenlerini daha fazla merakta bırakmayarak film, 12 Mart, Pazartesi tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te olacağını duyurdu.

Yok Oluş (Annihilation) Hakkında Bilgiler 

Yayınlanacağa günü merakla beklenen Yok Oluş filmi, Biyolog ve eski asker Lena, Amerikan kıyı şeridi boyunca genişleyen uğursuz ve gizemli bir fenomen olan X Bölgesi vardır. Bu bölgenin içinde olduğu sırada kocasının başına ne geldiğini oldukça merak eder ve göreve katılır. İçeri giren keşif ekibi, hem hayatlarını hem de akıl sağlıklarını tehdit eden, güzel olduğu kadar tehlikeli olan yeni bir dünya bulurlar. 

Vizyoner yazar ve yönetmen Alex Garland tarafından, büyük ilgi gören ve çok satan Southern Reach Üçlemesi‘nden uyarlanan Yok Oluş filmi merak edilen konusu ve yayınlanan  fragmandaki heyecanı ile filmi beklemekte. Film, 12 Mart, Pazartesi tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te! 

Netflix, Yeni Filmi Yok Oluş’un (Annihilation) Yayın Tarihini Duyurdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler