Ana SayfaDedikoduNeslihan Atagül Latin Amerika'nın Gözdesi Oldu

İlgili Postlar

Neslihan Atagül Latin Amerika’nın Gözdesi Oldu

Güzeller güzeli oyuncu Neslihan Atagül’ün rol aldığı “Kara Sevda” ve “Sefirin Kızı”, Amerika’da yayın yapan ve özellikle Latin izleyiciler tarafından en çok takip edilen Univision TV’nin gündüz kuşağıyla ‘prime time’ında yer adı. Neslihan Atagül Latin Amerika’nın gözdesi oldu. İşte detaylar;

“Bilinmeyen Numaralar’dan Ajans Numarası Aldım”

“Dar gelirli bir ailede büyüdüm. 13 yaşında Bilinmeyen Numaralar’ı arayıp bir ajans numarası aldım………

Aradım, ‘Ajansınıza kaydolmak istiyorum’ dedim. Annemle gittik, beni kabul ettiler ama 6 ay ses çıkmadı. Sonra bir audition için aradılar…..

“Pazardan yeni kıyafetler aldım. Meğer deneme çekimiymiş. Ama heyecanımı kaybetmedim. Yaşadığın yerde kimsenin sana inanmaması üzücü ama kendi içimde inandığıma tutundum. Velhasıl kelam bir sürü zorluk atlattım.”

Neslihan Atagül kimdir?

Dizilerin Kraliçesi

Latin Amerika’da yayımlanan gazete ve dergiler Neslihan Atagül için şu sözleri söylüyor: “Türk dizilerinin en ünlü ve başarılı oyuncusu Neslihan Atagül. O ‘Sefirin’ gerçek ve tek kızı. Neslihan, Türk dizilerinin de kraliçesi.”

Güzel oyuncu, Latin Amerika’nın en çok okunan dergilerinden biri olan ‘HOLA! USA’  için özel bir çekim gerçekleştirmiş ve kapak kızı olmuştu. Derginin tanıtım videosunda İspanyolca konuşan yetenekki oyuncu, yerel halkın beğeni toplamıştı.

Neslihan Atagül’den İmalı Paylaşım

Neslihan Atagül Latin Amerika’nın Gözdesi Oldu

Son dönemlerde sağlık sorunları yüzünden yeni projelerde yer alamayan Neslihan Atagül eski oynadığı dizilerle sadece ülkemizde değil, yurt dışında da hayran kazanmaya devam ediyor. Bir süre önce “Kara Sevda” ve “Seifirn Kızı” dizileri Amerika’da yayın yapan ve Latin izleyiciler tarafından beğeniyle takip edilen Univision TV’nin gündüz kuşağı ile ‘prime time’ında yer almaya başlamıştı.

İki dizi de kısa süre reytinglerde birinci oldu. Yapımlar, yayın günlerinde sosyal medyada “Neslihan Atagül efekti” etiketiyle TT listesine girdi ve en o günün çok paylaşılan konulardan biri oldu.

Latin ülkelerindeki basın da Neslihan Atagül’den “En ünlü Türk dizilerinin kraliçesi” başlığıyla bahsetmeye başladı. Ünlü oyuncunun yer aldığı tüm dizilerin Latin Amerikalı izleyici tarafından reyting listelerinde birinci olması reklam verenlerin de dikkatinden kaçmadı. İlgiden bir hayli memnun olan Atagül, yakında Latin hayranları için özel proje ve sürprizlere imza atacağı söyleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler