Ana SayfaÜnlülerNeslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile olan büyük aşkının sırrını paylaştı!

İlgili Postlar

Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile olan büyük aşkının sırrını paylaştı!

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, geçtiğimiz yaz nikah masasına oturduğu Kadir Doğulu ile yaşadığı aşkın sırrını paylaştı. Atagül, “Kadir bana dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissettiriyor.” dedi. Detaylar haberimizde…

[irp]

Neslihan Atagül’den aşkın sırrı

Yaz aylarında, kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, Maire Claire’in yeni sayısında verdiği röportajda yaşadığı aşkın sırrını açıkladı. Atagül, “Kadir bana, dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissettiriyor. Evliliğimin tadını çıkarıyorum.” diye konuştu.

[irp]

Dizilerle aram yok, daha çok film izliyorum

Oyunculuk serüveni hakkında konuşan Neslihan Atagül, “İlk kez ‘İlk Aşk’ filminde yer aldım. Sonrasında da ilk dizi projem ‘ Yaprak Dökümü’nde rol aldım. Dizi uzun soluklu bir iş oldu ve çok güzel bir kadrosu vardı. Bana çok şey öğretti. Bugün hala meslek hayatıma iyi ki o işle başlamışım, diyebiliyorum. Açıkçası dizilerle pek aram yok, daha çok film izliyorum.” dedi.

[irp]

Eşiyle aynı sektörde olmanın avantaj ve dezavantajları

Eşi Kadir Doğulu ile aynı sektörde olmanın avantajı ve dezavantajından bahseden Neslihan Atagül, “Tek sıkıntı özlem. Onun dışında işinle ilgili her şeyi konuşup, danışıp, tartışabiliyor olmak da insanı rahatlatıyor.” diye konuştu.

[irp]

Her ikisi de birbirinden ünlü iki oyuncu olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, geçtiğimiz yaz muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Neslihan Atagül kimdir?

Kadir Doğulu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler