Ana SayfaÜnlülerEmre Dorman, "Aklımdaki Sorular" ile TV 8 ekranlarında!

İlgili Postlar

Emre Dorman, “Aklımdaki Sorular” ile TV 8 ekranlarında!

Emre Dorman her hafta birbirinden değerli stüdyo konuklarıyla birlikte izleyicilerden gelen dini soruları yanıtlıyor. Günümüzde değinilmesi gereken  dini konuları Emre Dorman, seçerek alanında uzman konuklarıyla ile TV 8 ekranlarında “Aklımdaki Sorular” adlı programıyla 19 Ekim Perşembe günü izleyenleriyle buluşacak. [irp]

Aklımdaki Sorular programının konusu

Emre Dorman’ın TV 8 ekranlarında sunuculuğunu yaptığı “Aklımdaki Sorular” adlı programda; İslam dinin esasları izleyici ile paylaşılırken, doğru bilinen yanlışların altı çiziliyor. Kur’an’ı Kerim kaynak alınıyor, birçok bilinmeyen konu programda konuşuluyor.

19 Ekim Perşembe günü izleyicisiyle buluşacak

Her hafta alanında uzman konukların dini konular hakkında aydınlatıcı bilgiler verdiği programa, stüdyodaki seyirciler de sorularıyla katılıyor. Emre Dorman ayrıca sosyal medya üzerinden gelen soruları da cevaplıyor. Emre Dorman’ın sunumu ile Aklımdaki Sorular 19 Ekim Perşembe akşamı saat 00.15’te TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Allah’tan başka ilah olamayacağının dini cevabını

Dini konularda açıklamalarda bulunan Emre Dorman her hafta TV8 ekranlarında izleyenlere bilgilerini aktarmaya devam eden Dorman: “Allah’ın nasıl bir varlık olduğu ile ilgili ayetler zaten neden Allah’tan başka ilah olamayacağının dini cevabını vermektedir. Bununla birlikte yine Kuran’da şayet bazı kimselerin iddia ettiği gibi Allah’tan başka ilah olsaydı bu ilahların kendi aralarında mücadeleye gireceklerine ve her birinin bir diğeri üzerinde üstünlük kurmaya ya da onu yok etmeye çalışacağına dikkat çekilir” ifadelerini kullanarak dediklerini desteklemek için yaptığı açıklamaya : “Allah asla herhangi bir çocuk edinmemiştir; onunla birlikte başka bir ilah da yoktur. Aksi halde her bir ilah kendi yarattığını kendinden yana çeker, böylece biri diğerine üstünlük kurmaya kalkardı. Allah onların tavsif ve tasavvur ettiklerinin çok ötesinde, aşkın ve uludur.” (Müminun suresi 91) suresini ekledi. Programında sosyal medyadan anlık olarak takipçilerine geri dönüşlerde de bulunan Dorman Perşembe akşamı TV8’de.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler