Ana SayfaÜnlülerNeler Oluyor Hayatta'ya Konuk Olan Oktay Kaynarca'dan Önemli Açıklama!

İlgili Postlar

Neler Oluyor Hayatta’ya Konuk Olan Oktay Kaynarca’dan Önemli Açıklama!

Oyuncu Oktay Kaynarca’nın film ve dizi sektöründe setlerin başlamasıyla ilgili, “Setler dursun diye bağıranlar şimdi ne diyecek?” sözlerine Oyuncular Birliği Sendikası’ndan tepki gelmişti. “Neler Olur Hayatta” programına konuk olan oyuncu Oktay Kaynarca’dan Önemli Açıklamalar Geldi. !İşte Detaylar..

Meryem Uzerli Oktay Kaynarca’nın Posteri Önünde Poz Verdi

Oktay Kaynarca’dan Önemli Açıklamalar!

Sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Olur Hayatta” programına  telefonla bağlanan oyuncu Oktay Kaynarca yaptığı basın açıklamasının ardından kendisine yönelik eleştirilere canlı yayında da yanıt verdi. Oktay Kaynarca’dan Önemli Açıklamalar Geldi.

Türkiye’de Her Şey İyi Kontrol Edildi.

“Türkiye’de her şey iyi kontrol edildi. Oyuncular birliği sendikası benımle ilgili bildiri yayınladı. Çünki benim bir magazin programında ” O zaman bağıranlar şimdi niye sesini çıkarmıyorlar bakın setler başladı, insanlar sete çıkmaya başlıyorlar.şimdi niye sesiniz çıkmıyor dememe alınıyorlar ve benimle ilgili ciddi bir bildiri yayınlıyorlar. Ve altınada şöyle bişey yazıyorlar, “bazı oyuncu arkadaşlara rağmen dizi çekimleri devam edecektir..” diye

Oktay Kaynarca kimdir?

“O dönemki Dizi Çekme Şartları İle Şimdi Arasında Bence Hiç Bir Fark Yok”

“O dönemki dizi çekme şartları ile şimdi dizi çekme şartları arasında bence hiç bir fark yok. Bulaşma hızı, bu meselenin çerçevesi, İnsanların birbirine yaklaşma süresi, mesafesi..ne kadar çalışma şartlarıyla iligli önlemler varsa o dönem biz çok ciddi maliyetler ödeyerek dizi çekmeye devam ediyorduk zaten…..

………..Şimdiki arkadaşlar yanılıp o önlemleri gevşetirlerse, o zaman başlarına ne gelecekse şimdide oaynı şekilde gelecek….Bende şunu söylüyorum, o zaman bişey değişmemişti, şimdide değişmedi, şimdi niye sesinizi çıkarmıyorsunuz?……

O İnsanlar İki Ay Az Para Götürdüler

…….Çünkü o dönem öyle bi sesinizi çıkardınızki bunu öyle bir dayatma haline getirdiniz ki insanlar iki ay işsiz kaldı. Bunu sadece oyuncular için söylemiyorum, kendim için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. O setin arkasında çalışan emekçi insanlar var. O insanlar iki ay az para götürdüler Hakan. Her hafta başında yönetmenimiz kapalı zarf usülünde devam edelimmi? etmeyelimmi? diye oylama yaptırdı. Ve bunu kayd ettik. Her hafta %95 çoğunlukla devam edelim kararı çıkmıştı. “sözleriyle konuşmasını noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler