Ana SayfaÜnlülerNejat İşler'in Sanatçı Dostları Gümüşlükspor İçin Bu Akşam Sahne Alacaklar!

İlgili Postlar

Nejat İşler’in Sanatçı Dostları Gümüşlükspor İçin Bu Akşam Sahne Alacaklar!

Bodrum Gümüşlük’te yaşayan Nejat İşler, kurucusu olduğu Gümüşlükspor takımına aynı zamanda başkanlık yapan oyuncu, takım için  hayatını anlattığı “Gerçek Hesap Bu” kitabının gelirini spor kulübüne bağışlamıştı. Bu kez Gümüşlüklü çocukların ücretsiz spor eğitimine destek olmak amacıyla Beyoğlu Roxy’de bir konser düzenlenecek. 27 Kasım’da yapılacak konserde, Nejat İşler’ın sanatçı dostları ücretsiz sahneye alacaklar ve konserin geliri Gümüşlükspor’a bağışlanacak.

Nejat İşler kimdir?

Nejat İşler’in dostları, Gümüşlükspor için ücretsiz sahne alacaklar!

Bodrum Gümüşlük’te yaşayan Nejat İşler, kurucusu olduğu Gümüşlükspor takımına aynı zamanda başkanlık yapan oyuncu, takım için  hayatını anlattığı “Gerçek Hesap Bu” kitabının gelirini spor kulübüne bağışlamıştı. Bu kez Gümüşlüklü çocukların ücretsiz spor eğitimine destek olmak amacıyla Beyoğlu Roxy’de bir konser düzenlenecek. 27 Kasım’da yapılacak konserde Nejat İşler’ın sanatçı dostları, ücretsiz sahneye alacaklar ve konserin geliri Gümüşlükspor’a bağışlanacak.

Geçen yıl Gümüşlükspor başkanlığından istifa eden İşler, bu yaz ortasında yeniden asbaşkan olarak takımın başına geçti. Nejat İşler, futbol takımı yönetmenin ötesinde bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Çocukların internet kafelerde, sokaklarda vakit geçirmek yerine spor yaparak. kitap okuyarak vakit geçirmesi için yıllardır emek veriyor.

Gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarmanın en kolay yolunun spor yapmak olduğunu savunan sanatçı, yıllardır çocuklara kendi çabaları  ile ücretsiz spor eğitimi verilmesine katkı sağlıyor.

Gümüşlükspor Bir ihtimali daha olanların takımı!

Nejat İşler, futbol takımı yönetmenin ötesinde bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Çocukların internet kafelerde, sokaklarda vakit geçirmek yerine spor yaparak. kitap okuma alışkanlığı edinmeleri için yıllardır emek veriyor. Nejat İşler Gümüşlükspor’a “bir ihtimali daha olanların takımı” diyor.

Sanatçı, Gençlerin kötü alışkanlıklardan korumanın en kolay yolunun spor yapmak olduğunu savunan sanatçı, yıllardır köylü çocuklara kendi çabaları  ile ücretsiz spor eğitimi verilmesine katkı sağlıyor.

27 aralık ta yapılacak konserde birçok ünlü sanatçı yer alıyor bunlar, Birce Akalay, Birsen Tezer, Deniz Çakır, Evren Uysal, Levent Can, Mehmet Erdem, Melis Danişmend, Mustafa Kemal Öztürk, Niyazi Koyuncu, Nükhet Duru, Özge Fışkın ve birçok sanatçı etkinliğe destek veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler