Ana SayfaDizilerNefes Nefese dizisi final mi yapıyor?

İlgili Postlar

Nefes Nefese dizisi final mi yapıyor?

Nefes Nefese dizisi final mi yapıyor? Star TV’den Nefes Nefese dizisi hakkında flaş açıklama geldi. Büyük umutlar ile başlayan Nefes Nefese dizisi hakkında yayından kaldırma kararı mı verildi? Dizi hakkındaki yeni gelişmeler neler? Detaylar haberimizde…

Nefes Nefese dizisine İzleyiciden Eleştiri Geldi!

Nefes Nefese dizisi hakkında flaş karar

Star TV ekranlarında yaz aylarında başlayan Nefes Nefese dizisi hakkında karar verildi. Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Gülçin Satırcıoğlu gibi birbirinden ünlü oyuncuların rol aldığı dizi, yayın hayatına iddialı bir başlangıç yapmıştı. Nefes Nefese dizisi, ilk bölümlerinde reyting listelerinde zirveye yerleşmiş, birinci olmanın gururunu yaşamıştı. Ancak, gidişat hiç de başlangıç gibi olmadı.

Nefes Nefese Oyuncu Kadrosu

Nefes Nefese dizisi final mi yapıyor?

Nefes Nefese dizisi, televizyon ekranlarının yeni sezona başlaması ve birbirinden iddialı dizilerin yeni sezon bölümleri ile ekrana gelmesi ile birlikte reyting listesindeki yerini kaybetmeye başladı. Dizinin izlenme oranlarında düşüş yaşanmaya başlaması ile birlikte gün değişikliğine gidildi. Ancak, bu da diziyi kurtarmak için çare olmadı.

11 Ekim 2018 reyting sonuçları açıklandı! Bir Zamanlar Çukurova mı? Avlu mu?

Nefes Nefese dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Star TV, Nefes Nefese dizisi hakkında kararını verdi. Nefes Nefese dizisi, final yaparak yayından kaldırılacak. Dizinin final bölümü, 14 Ekim Pazar akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Nefes Nefese dizisi hakkında karar verildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler