Ana SayfaDizilerNefes Bu Sefer Köşeye Sıkıştı!

İlgili Postlar

Nefes Bu Sefer Köşeye Sıkıştı!

Sen Anlat Karadeniz 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz’in yeni bölümünde sular durulmuyor. Vedat, Nefes’in kafasını karıştırıyor. Tahir ise Nefes’i bırakmamaya kararlı.

Sen Anlat Karadeniz 33. son bölümü ile ekrana geldi. Dizi yayınlanır yayınlanmaz yeni bölüm fragmanı da ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde; Tahir’in Karadeniz’in acımasız fırtanzasında kaybolması ile Nefes bir kez daha büyük bir acı yaşıyor. Tahir’i bulabilmek için yollara düşerken Vedat ile karşı karşıya geliyor. Yiğit ise babası olarak gördüğü Tahir’in kaybolmasından sonra annesine “Bir daha babamı görebilecek miyim?” diyor. Nazar Murat’a ailesi için sırt çeviriyor ancak Murat’ın Nazar’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Peki son bölümde başka neler yaşandı? İşte 33. bölüm özeti…

Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in 34. bölüm tanıtımı yayınlandı.Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu’nun oynadıkları dizinin yeni bölümünde Nefes, büyük bir yalnızlık yaşıyor.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Fragmana dair tüm detaylar;

Vedat’ın sürpriz ziyaretiyle sarsılan Nefes, söyledikleriyle de çok sarsılacak. Vedat, “Cebinde beş kuruş para yok, bir meziyetin yok. Gerçekler yüzleşmek zordur” diyerek onu çaresizliğinden vurmaya çalışacak.Tahir ise “Senin evin benim” diyerek Nefes’e ait olduğu yerin kendi yanı olduğunu hatırlatmaya çalışacak.

Kendisini büyük bir çaresizlik içinde ve yalnızlıkla boğuşurken bulan Nefes, büyük iç çatışmaları yaşayacak.Tahir ise sevdiğini güçlü tutmak için hep yanında olduğunu hatırlatacak.

ATV’nin heyecanla takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümü için heyecan dorukta. Son olarak 33. bölümü ile ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinin 34. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz oyuncularının aylık maaşları ne kadar? Yanıtı haberimizde…

Son bölümde neler yaşandı?

Tahir fırtınada kaybolur. Nefes, kaçırdığı tekneyle Tahir’in peşine düşer. Nefes Tahir’i bulabilecek mi yoksa Karadeniz sevdalarına mezar mı olacak? Nazar, ailesini tercih edip Murat’a sırt çevirirken Murat ısrarcıdır. Körkütük sarhoş halde Nazar’ın kapısına dayanan Murat’a Nazar ne cevap verecek? Tahir’den ayrı kalmaya dayanamayan Yiğit yataklara düşer. Tahir ve Nefes, Yiğit için seferber olurken Vedat ayrılık haberini almıştır. Nefes oğlu için çırpınırken, Vedat bu ayrılıktan nasıl faydalanacak?

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm ne zaman?

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 34.bölümü ile 12 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler