Ana SayfaÜnlülerNazlı Hamarat adeta spordan doğuma gidecek!

İlgili Postlar

Nazlı Hamarat adeta spordan doğuma gidecek!

Nazlı Hamarat, geçen yıla damga vuran isimlerden biriydi. Tüm Türkiye onu “İşte Benim Stilim” yarışmasıyla tanıdı. Hamarat’ı gündeme taşıyan olay ise iş adamı eşinin bir cinayete kurban gitmesiydi. İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla tanınan, 2015 yılında iş adamı eşi cinayete kurban giden Nazlı Hamarat, hamileliğini paylaştığı fotoğrafla duyurmuştu. Hamarat hamilelikte son haftaya girdi. Yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken güzel, sosyal medyada gündem oldu. Karnı burnunda spor yapan Nazlı Hamarat takipçilerini şaşırttı. İşte detaylar…

Nazlı Hamarat’ın bebeğinin babası ortaya çıktı!

Babası Kim?

İşte Benim Stilim” yarışmasıyla ünlenen ve ardından eşinin öldürülmesinin ardından yaptığı hareketlerle gündeme oturan Nazlı Hamarat, Instagram hesabından hamile olduğunu duyurmuştu. Eşinin ölümünden sonra evlenmeyen fakat birkaç ay sonra Aydın Gaffar ile aşk yaşamaya başlayan Nazlı Hamarat’ın paylaşımının altına gelen yorumlar ise “Babası kim?” şeklinde oldu. Bu olay sosyal medya gündeminde çok konuşuldu. Birçok yorum yapıldı.

Bu Zamana Kadar 5 Kilo Aldım…

2015 yılında iş adamı eşi cinayete kurban giden Nazlı Hamarat hamileliğini paylaştığı fotoğrafla duyurmuştu. ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla adını duyuran Nazlı Hamarat hamilelikte son haftaya girdi. Karnı burnunda güzel  spor yaparak takipçilerini şaşırttı. Takipçilerinden birçok olumsuz eleştiri aldı. Nazlı Hamarat Instagram hesabından yaptığı açıklama ile hamileliğinin 31. haftasından olduğunu söyleyerek “Gebeligim boyunca en buyuk korkum catlak ve selulitti.  Kaldı 9 haftam… Spor yaparak dengeli beslenerek bu zamana kadar sadece 5 kilo aldim.” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler