Ana SayfaDedikoduMustafa Üstündağ ile Ecem Özkaya Boşandı Mı?

İlgili Postlar

Mustafa Üstündağ ile Ecem Özkaya Boşandı Mı?

Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı “Muro” karakteriyle ünlenen Mustafa Üstündağ eşi Ecem Özkaya ile 2010 yılında nikah masasına oturmuştu. “Muro” karakteriyle ünlenen Mustafa Üstündağ, ‘Cümbür Cemaat Aile’ dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Ecem Özkaya ile ayrıldığı iddia ediliyor. Herkesin aklında kalan ise Mustafa Üstündağ ile Ecem Özkaya Boşandı Mı?

Mustafa Üstündağ: Ben ilk gördüğümde aşık oldum

Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı “Muro” karakteriyle ünlenen Mustafa Üstündağ eşi Ecem Özkaya ile 2010 yılında nikah masasına oturmuştu. “Muro” karakteriyle ünlenen Mustafa Üstündağ, ‘Cümbür Cemaat Aile’ dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Ecem Özkaya ile ayrıldığı iddia ediliyor. Herkesin aklında kalan ise Mustafa Üstündağ ile Ecem Özkaya Boşandı Mı? sorusu akıllarda kaldı. Çiftin ilk çocukları olan Ahmet Kaan  2013 yılında dünyaya gelmişti. Güzel çift çocukları ile mutlu mesut yaşarken bir anda boşanma kararı alındı. Mustafa Üstündağ ile Ecem Özkaya 10 yıllık evliliklerini bitirmesi bütün sevenlerini ve hayranlarını üzdü. Mustafa Üstündağ, yıllar önce verdiği bir röportajda eşi ile tanışma hikayesini şu sözlerle anlatmıştı: “Ben ilk gördüğümde aşık oldum. Ecem’i görünce ‘Allah’ım ne oluyor!’ dedim. İnsan beğendiğine bakmak istiyor, bakmaya doyamıyor. Gözlerine vuruldum. Tanıdıkça da kişiliği beni etkiledi.”

Mustafa Üstündağ ile Ecem Özkaya Boşandı Mı?

Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı “Muro” karakteriyle ünlenen Mustafa Üstündağ, ‘Cümbür Cemaat Aile’ dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Ecem Özkaya’dan Olay sonrası açıklama geldi.

Ecem Özkaya’dan Açıklama

Ecem Özkaya, “Bir kadın gerçekten erkeğinin kendisinden iki gömlek üstün olmasını ister. Ben bayağı ağzının içine düştüm Mustafa’nın. Benim hiç aklımda yoktu evlenmek. Hatta bir itirafta bulunmak istiyorum. Mustafa’ya ben evlenme teklif ettim. Beraberliğimizin 100’üncü gününde evlendik. 24 Nisan’da ilişkimiz başladı ve o gün itibariyle evlenme kararı aldık. Aramızda 11 yaş var ama bu hiç sorun olmadı”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler