Ana SayfaDedikoduCan Yaman'ın Askerlik İmajı!

İlgili Postlar

Can Yaman’ın Askerlik İmajı!

Son zamanlarda oldukça gündeme gelen oyuncu Can Yaman’ın İspanyol kadın muhabire asıldığı anların görüntüsü ortaya çıkmıştı ve olay olmuştu. Can Yaman’ın çapkın tavırları bir anda gündem olması magazin dünyasını sarsmıştı. Son günlerde kadınlara verdiği tepkiler ile gündeme geldiği için Mart ayında başlayacak olan dizisi Eylül ayında ertelenen Can Yaman’ın Askerlik yapılacağı duyuruldu. Görüntülerde Can Yaman’ın Askerlik İmajı gündeme geldi. Bu gündemi sarsıp savuran Can Yaman Askerlik İmajı ile Sevenlerini ve takipçilerini bir hayli şaşırttı.

Askerlik İmajı Sosyal Medyadan Düşmedi!

Geçtiğimiz aylarda bir davet üzerine gittiği İspanya’da sevenlerinden gelen soruları cevaplayan Can Yaman’ın “Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?” diyen kadına verdiği cevap sosyal medyanın gündeminde çok konuşulmuştu. Çevirmen aracılığıyla soruyu duyan Yaman, “Arka odaya geçelim, kanıtlayayım” yanıtıyla çevirmeni dahi şaşkına çevirmişti. Bunun üzerine bütün sosyal medya kullanıcıları Can Yamanın üstüne doğru gitmişlerdi. Can Yamanı rahat bırakmayan sosyal medya kullanıcıları bu sefer de Can Yaman’ın Askerlik İmajını görünce şaşırdı. Can Yaman önceki gün vatani görevini yerine getirmek için İzmir’deki birliğine teslim oldu. Askerlik öncesi saçlarını ve sakallarını kestiren Yaman’ın görüntüsünü kuaförü paylaştı.

Can Yaman'ın Askerlik İmajı!
Can Yaman’ın Askerlik İmajı!

Can Yaman’ın Askerlik İmajı!

Oyuncu Can Yaman, Cengiz Semercioğlu’na verdiği röportajda tartışılan bir açıklama yapmış, Yaman’ın ‘Başrol oyuncusunun libidosu yüksek olmalı’ sözleri günlerce konuşulmuştu. Bir anda eleştiri oklarının hedefi haline dönüşen Can Yaman, yaşanan olay sonrası yapımcısı Faruk Turgut’un talimatı ile İstanbul’dan uzaklaştı. Yaman önce babası ile birlikte Brezilya’ya ardından da yılbaşı tatili için tek başına Bükreş’e gitti. Yolculuk öncesi havalimanında görüntülenen Can Yaman muhabirlerin ısrarlı sorularına “Bir şey söylemeyeceğim arkadaşlar’ diyerek karşılık verdi. Can Yaman önceki gün vatani görevini yerine getirmek için İzmir’deki birliğine teslim oldu. Askerlik öncesi saçlarını ve sakallarını kestiren Yaman’ın görüntüsünü kuaförü paylaştı. Dizisi için imaj değiştiren, saç-sakal uzatan Can Yaman’ın yeni hali sosyal medyayı salladı.

Can Yaman'ın Askerlik İmajı!
Can Yaman’ın Askerlik İmajı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler