Ana SayfaÜnlülerMustafa Topaloğlu Kalp Krizi İle Üzdü.. Sağlık Durumu Nasıl..

İlgili Postlar

Mustafa Topaloğlu Kalp Krizi İle Üzdü.. Sağlık Durumu Nasıl..

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu’nun şu anki sağlık durumuyla ilgili son dakika haberi geldi. Ağlayarak açıklamalar yapan ünlü şarkıcının eşi Derya Topaloğlu, kalp krizi geçirdiği anda yaşadıklarını anlattı. İşte Detaylar..

Mustafa Topaloğlu Kalp Krizi İle Üzdü.. Sağlık Durumu Nasıl..

Alişan ile Demet Akalın’ın sabah programına konuk olarak katılan ve herkesin ‘Uzaylı’ lakabıyla bildiği şarkıcı Mustafa Topaloğlu, programın ardından  kalp krizi geçirerek acil hastaneye kaldırıldı. Anjiyo yapmak zorunda kalınan Mustafa Topaloğlu’nun, kalbinin tam sağ alt köşesinden pıhtı alındığı öğrenildi.

Usta Şarkıcı Aşırı Terledi…

Ünlü şarkıcının eşi Hasibe Topaloğlu, tam o kalp krizi anında Mustafa Topaloğlu’nun aşırı terlediğini ve kendini iyi hissetmediğini söylediğini anlattı. Ünlü şarkıcı en son öğrenilen habere göre yoğun bakımdan çıktı.

72 Saat Müşahade Altında Tutulacak..

Usta sanatçı’nın aniden fenalaşıp hastaneye kaldırılmasının sonrasında ilk önce oğlu Çağlayan Topaloğlu, bir açıklama yapmıştı. Eşi Hasibe Topaloğlu ise katıldığı bir programda yaşananları anlattı. Mustafa Topaloğlu’nun bir anda yere yığıldığını,  yayından ayrıldıktan sonra çok uğratıklarını ve çok korktuğunu belirten Hasibe Hanım, eşinin aşırı terlediğini ama şimdi sağlık durumunun iyi bir duruma geldiğini 72 saat müşahade altında tutulacağını anlattı..

Hasibe Topaloğlu Gözyaşları İçinde Anlattı..

Uzaylı şarkıcı olarak anılan Mustafa Topaloğlu’nun sağlık durumu hakkında konuşan eşi Hasibe Topaloğlu gözyaşları içinde o anları anlattı…

“Aniden oldu, bir anda oldu. Canlı yayından çıktıktan sonra bir saat çok uğraştık, çok korktum. Aşırı terledi, iyi bir şey olmadığını hissettim. Kalbin sağ alt köşesinden bir pıhtı alındı. Çok şükür daha iyi şimdi. 72 saat müşahade altında tutulacak.”

Odaya Alınan Ünlü Türkücü Mesaj Gönderdi…

Mustafa Topaloğlu sevenleri için hasta yatağında, “Duyarlılığınıza minnettarım. Gayet iyiyim. Sadece 1-2 gün hastanede kalacağım” dedi.

ÇAĞLAYAN TOPALOĞLU: “Damarda Bulunan Stend’teki Pıhtı Alındı”

Babasının son sağlık durumu hakkında bilgi alan Öağlayan Topaloğlu ise  “Tedavisi Şişli Etfal Hastanesi’nde devam edecek. Babam müşahede altında kalacak. Damarda bulunan stend’teki pıhtı alındı. Şu anda bilinci açık, sağlığı iyi ama 72 saat müşahede altında kalacak “ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler