Ana SayfaÜnlülerMustafa Topaloğlu Derya Topaloğlu'nun Kemiğini Kırdı!

İlgili Postlar

Mustafa Topaloğlu Derya Topaloğlu’nun Kemiğini Kırdı!

Derya Topaloğlu ile uzun süreden beri birliktelik içinde olan Mustafa Topaloğlu’nun şiddet uyguladığı öğrenildi.

Bugün geç saatler itibari ile sosyal medyada yayılmaya başlayan ve sonrasında ise pek çok haber sitesinde yer alan bilgilerde, Mustafa Topaloğlu’nun Derya Topaloğlu’na şiddet uyguladığı ve ciddi derecede darp ettiği belirtildi.

Orbita Kemiğini Kırdı!

Mustafa Topaloğlu için haberlerde yer alan ifadelerde Derya Topaloğlu’na attığı yumruk sonrasında imam nikahlı eşinin yüzündeki orbita kemiğini kırdığı ve özelikle Derya Topaloğlu’nun yüz bölgesinde ciddi derecede darp izlerinin oluştuğu belirtildi. Üstelik pek çok farklı fotoğraf da paylaşılarak, darp sonrasındaki görüntüler olduğu ifade edildi.

Beni Öldürecek!

Derya Topaloğlu’nun konuyla ilgili emniyet birimlerinden yardım istediği ve eve dönmesi halinde Mustafa Topaloğlu’nun kendisini öldürmekle tehdit ettiğini söylediği belirtildi.

Instagram’da Paylaştı!

Yaşanan bu olaylar sonrasında kısa süre içerisinde gündem Mustafa Topaloğlu ve Derya Topaloğlu olurken, gecenin ilerleyen saatlerinde Derya Topaloğlu resmi hesabı üzerinden fotoğrafları paylaşarak durumu onayladı ve dayak yediğini ifade etti.

18 yaşından beri Mustafa Topaloğlu’nun yanında olduğunu ve 15 yıldan beri birlikte olduklarını dile getiren Derya Topaloğlu, arkadaşları ile cafede oturduğu sırada Mustafa Topaloğlu’nun yanına gelerek şiddete başladığı ve özelikle göz bölgesine yumruk attığını söyledi. Cafede bulunan herkesin bu duruma şahit olduğunu ve ortada hiçbir şey olmasına karşın herkesin içinde kendisine vurmaya başladığını söyledi. Derya Topaloğlu ayrıca evliliğini bitirdiğini de duyurdu.

Tek Kelime İle Vahşet!

Yaşananları bir vahşet olarak tanımlayan Topaloğlu, kısa süre içerisinde binlerce destek mesajı aldı.  Topaloğlu ayrıca Mustafa Topaloğlu’nun psikolojik açıdan iyi olmadığını ve tedavi olması gerektiğini belirtti. Bir daha o eve dönersem benim ölüm çıkar gibi çarpıcı sözler ile durumunu anlatan Derya Topaloğlu çaresizliğini dile getirdi. Ayrıca çocuklarının da zor durumda olduğunu ve onları yanına almaya çalışacağını söyledi.

Yaşanan bu olaylar sonrasında sosyal medyada gündem Mustafa Topaloğlu ve Derya Topaloğlu oldu. Resmi nikah yapmadığı için sık sık eleştirilen çift, bu sefer çok daha ağır bir şekilde konuşuldu. Mustafa Topaloğlu’na ciddi tehditler ve eleştiriler yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler