Ana SayfaDedikoduCaner Erkin ve Şükran Ovalı Roma'da evlendi!

İlgili Postlar

Caner Erkin ve Şükran Ovalı Roma’da evlendi!

Yıldız futbolcu Caner Erkin ve ünlü oyuncu Şükran Ovalı evlendi. Ünlü çift, Roma’da on kişilik arkadaş grubunun şahitliği ile birbirlerine “evet” dediler. Düğüne dair merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Ekranların güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile dikkat çeken güzel oyuncusu Şükran Ovalı ile Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Caner Erkin dünya evine girdi. Bu özel günleri için Roma’yı tercih eden Ovalı ve Erkin çifti, on kişilik yakın arkadaş grubu eşliğinde nikah masasına oturdu.

Evlendiklerini sosyal medya hesabında yayınladığı gelinlik ve damatlık ile çekilmiş pozlarını paylaşarak duyuran Caner erkin, paylaşımına “Dünyanın en mutlu erkeği benim” notunu ekledi.

Bir süredir dolu dizgin aşk yaşayan Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, Roma’da yerel Belediye Nikahı ile hayatlarını birleştirirken Caner Erkin’in nikah şahidi yakın arkadaşı Celil Can Müftüoğlu, Şükran Ovalı’nın nikah şahitleri ise Gözde Seda Altuner ve Büşra Pekin’di.

Erkin ve Ovalı çiftinin nikahı, İtalya’da 2017 yılının ilk kıyılan nikahı oldu. Çift, nikah sonrası dünyada tek olan beyaz renkli antika bir Rolls Royce araba ile Roma turu attı.

Çiçeği burnunda çift, nikahın ardından attıkları Roma turunun ardından nikaha katılan on kişilik yakın arkadaş grubu ile yemek yedi ve evliliklerini kutladı.

Nikahtan en özel fotoğrafların ortaya çıkması ile birlikte, aşklarını evlilik ile taçlandıran Erkin ve Ovalı çiftinin mutlulukları da gün yüzüne çıktı.

Caner Erkin kimdir?

Şükran Ovalı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler