Ana SayfaÜnlülerMustafa Keser'den Sanat Dünyasına Sert Eleştiriler!

İlgili Postlar

Mustafa Keser’den Sanat Dünyasına Sert Eleştiriler!

Ünlü sanatçı Mustafa Keser, Ekotürk TV’de yayınlanan Pembe Masa programına konuk oldu. Müzik camiasını yaptığı eleştirilerle adeta topa tuttu. Mustafa Keser’den sanat dünyasına sert eleştiriler geldi. İşte Keser’in o açıklamaları;

Mustafa Keser’den Sanat Dünyasına Sert Eleştiriler!

“Bana müzisyen-şarkıcı derseniz daha memnun olurum.” Diyen Keser, “Çünkü kafasına patates, domates atılması gereken adamlara bu ülkede sanatçı deniyor. Onların yanında ben sanatçı olarak anılmaktan hicap ederim, utanırım.” İfadelerini kullandı. Geçtiğimiz günlerde polemik yaşadığı Bülent Ersoy ile ilgili de konuştu. “Onunla program yaptığım için kendime kızgınım” dedi.

Mustafa Keser’ den Bomba  Bülent Ersoy Açıklaması…

“İstanbul”

Psikolog Özlem Esra Adakul, Ekotürk TV’de seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Her hafta sonu güzellik, sağlık, kültür sanat ve müzik alanında birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Adakul ve konukları, hayata dair her konuyu açık açık ve gerçeklerle dolu bir sohbeti Pembe Masa ile ekranlara taşıyor. Adakul’un bu haftaki konuğu sanatçı Mustafa Keser oldu. Keser müzik camiasına sert eleştiriler yöneltti, yeni dönem müziğine verdi veriştirdi. Türkiye’de müzik ödüllerinin hakkaniyetle verilmediğini belirten Keser, “Organize işler bunlar. 30 yıldır ekranlara çıkıyorum. Ama ne hikmettir bana Türk müziği sanatçısı ödülü vermediler.”diye konuştu.

“Bana Sanatçı Denilmesinden Hicap Ederim”

“Sanatçı dendiği için kendilerini sanatçı zanneden bir sürü güruh var” diyen Keser, kendisine sanatçı denilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi: “Hatta bana sanatçı denmesi pek hoşuma gitmez. Neden? Bana müzisyen-şarkıcı derseniz daha memnun olurum. Çünkü kafasına patates, domates atılması gereken adamlara bu ülkede sanatçı deniyor. Onların yanında ben sanatçı olarak anılmaktan hicap ederim, utanırım. Yani ben hakaret telakki ederim. Şimdi o sanatçıysa ben ne oluyorum? Onun için bana müzisyen-şarkıcı derseniz cuk oturur.”

“Assolistler Artık Kalmadı”

Artık assolistlerin kalmadığını savunan Mustafa Keser, “Assolistler eskide kaldı. Assolistlik Muazzez Abacı, Emel Sayın gibi isimlerle bitti. O gazinolarda assolistlik meseleleri bitti artık. Son 30 senedir o racon yok. O zamanlar tabi assolistlerin daha bir ağırlığı vardı. Kapris falan diz boyu” dedi.

“Bülent Ersoy’la Program Yaptığım İçin Kendime Kızgınım”

Keser, yakın zamanda Bülent Ersoy ile yaşadığı polemiğe de değindi, “Programı kabul ettiğim için kendime kızıyorum diye konuştu; “Benim 30 senedir kimseyle bir problemim yok. Hiçbir assolist ile çalışmadım zaten. Bülent Ersoy ile bir program yapmıştık. O benim için kaza kurşunu gibi bir şey olmuştu. O da olmadı zaten, baştan belliydi. Benim kimseye ihtiyacım yok zaten. Ben hatta pek istememiştim pozisyon itibarıyla bu şekilde olmasını. Polat Yağcı’nın ısrarıyla iyi hadi olsun falan dedim. Yoksa benim gönülden tasvip ettiğim bir durum değildi. Nitekim de gönlümüze göre oldu ve bitti. Ben bu programı neden kabul ettim diye kendime kızıyorum.”

“Pop Müziği Diye Bir Şey Yok”

Yeni dönemde yapılan müziklerle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Mustafa Keser, pop müziğinin var olmadığını söyledi. Keser, “Pop sanatçısı tabirine de kızıyorum, pop müzik diye bir şey yok. Türk pop müziği diye bir müzik yok. Halk müziği var, klasik müzik var. Türk pop müziği diye bir müzik yok. Arkadaşların seslerinin kötü olduğu ya da kötü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler