Ana SayfaÜnlülerMustafa-Emina Sandal evliliğinin bitme nedeni ortaya çıktı. Evliliği bitiren 'Milliyetçilik' oldu!

İlgili Postlar

Mustafa-Emina Sandal evliliğinin bitme nedeni ortaya çıktı. Evliliği bitiren ‘Milliyetçilik’ oldu!

Mustafa Sandal ve Emina Sandal evliliğinin bitmesinin asıl nedeni ortaya çıktı. Bugüne kadar lüks harcamalar, ihanet iddiaları gündeme gelse de, evliliğin bitmesindeki asıl neden, Mustafa Sandal’ın çocuklarının Türkçe’den çok Sırpça konuşmalarına daha fazla tahammül edememesi. Detaylar haberimizde…

[affiliate_news id=”39037″]

Mustafa ve Emina Sandal’ın boşanma nedeni ortaya çıktı

Mustafa Sandal ve Emina Sandal’ın evliliğinin bitmesi hakkında bugüne kadar birçok iddia ortaya atıldı, birçok neden sıralandı. Özellikle ihanet iddiaları ve Emina Sandal’ın lüks harcamalar yaptığı iddiaları, ayyuka çıkmıştı. Ancak, ünlü çiftin dokuz yıllık evliliklerini sonlandırmalarındaki asıl neden çok farklıymış.

[affiliate_news id=”7880″]

Mesele ‘Milliyetçilik’miş

Novi Pazar’da spor okulu olan ağabeyi milli basketbolcu Mirsad Türkcan’ın yanına iki haftada bir giden ve çocuklarına burada basketbol dersi aldıran Emina Sandal’ın, burada kaldıkları sürece Sırpça konuşturduğu, hatta Türkiye’de Mustafa Sandal ile birlikte yaşadıkları evde de sürekli Sırpça konuşturduğu iddia edildi. İddiaya göre; bu durumdan rahatsız olan ve Emina Sandal’a çocukları ile Türkçe konuşmasını ve bu kadar sık Novi Pazar’a gitmemesini söyleyen Mustafa Sandal, olumsuz yanıt alınca ipler gerilmiş. Mustafa Sandal’a tepki gösteren Emina Sandal’ın, orada ailesi ve ağabeyinin olduğunu ve oraya gitmesine karışamayacağını, çocuklarının Sırpça konuşmasına da müdahale edemeyeceğini söylediği iddia ediliyor. Emina Sandal ile böyle bir gerginlik yaşayan ve uzlaşamayan Mustafa Sandal’ın boşanma kararı aldığı iddia edildi.

[affiliate_news id=”30651″]

Mustafa Sandal ve Emina Sandal, geçtiğimiz ay boşanma açıklaması yaparak şu açıklamayı yayınlamıştı:

Dünkü ortak açıklamalarımızda da belirttiğimiz üzere boşanma sürecinde olduğumuz doğrudur ve yakında evlilik birliğimizi medenice sonlandıracağız. Bundan sonra hayatımıza iki yakın dost ve “Yaman ile Yavuz’un anne-babası” olarak devam edeceğiz. Biz bu süreci çocuklarımıza zarar gelmeyecek şekilde ve bir anne-babaya yakışır biçimde atlatacağız. 14 yıllık birlikteliğimiz boyunca aşk, sevgi ve saygıyla birbirimize sadakat içinde evliliğimizi yaşadık. Bu ayrılığın tek sebebi maalesef aramızdaki aşkın zamanla tükenmesidir. Başka ikinci bir sebebi yoktur, hiçbir zaman da olmamıştır. Özellikle belirtmek isteriz ki, birbirimize olan sevgi ve saygımız sonsuza dek bakidir ve öyle de kalacaktır.

Biz bugüne kadar aile kurumuna saygıyla yaklaştık, bu süreç boyunca aynı saygıyı sizlerden de rica ediyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla,

MUSTAFA & EMİNA

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler