Ana SayfaKimdirMustafa Bozkurt Kimdir?

İlgili Postlar

Mustafa Bozkurt Kimdir?

Mustafa Bozkurt Kimdir? Mustafa Bozkurt ne zaman ve nerede doğdu? Mustafa Bozkurt hangi burç ve aslen nereli? Mustafa Bozkurt şimdi kaç yaşında?  2013 senesinin O Ses Türkiye yarışmasının 1.si olan Mustafa Bozkurt hakkında merak edilen herşey Kimdir Haberimizde..

Mustafa Bozkurt Kaç Yaşında? Mustafa Bozkurt Nerede Doğdu? Mustafa Bozkurt Ne Zaman Doğdu? Mustafa Bozkurt Aslen Nereli? Mustafa Bozkurt Hangi Burç?

Mustafa Bozkurt, 1 Ocak 1989 tarihinde Gaziantep’de dünyaya gelmiştir. Şimdilerde 31 yaşında olan  Mustafa Bozkurt, Oğlak burcudur ve anne tarafından aslen Malatya kökenli, baba tarafından ise aslen Çeçen kökenlidir..

Mustafa Bozkurt Kimdir?

Dört kardeşden bir tanesi olan Mustafa Bozkurt, diğer kardeşleri ile aralarında hep birer yaş olduğunu ve de bu sebeple arkadaş gibi büyüdüklerini söylemiştir. Memur bir babanın çocuğu olan Mustafa Bozkurt, bağlama ile 10 yaşlarındayken tanışmıştır. Gaziantep Üniversitesi Konservatuvar Bölümünden mezun olan genç müzisyen, diğer bir kardeşide Konservatuvar mezunudur.

Yarışmalardan O Ses Türkiye ile üne kavuşan Mustafa Bozkurt, Yarışma sonrasında Yol, Ey Can, Ege Yöresi Ve Yurdum Türküleri (Yörük Kızı Pop Ve Remix Seçenekleriyle) isimli albümleri ile müzisyenlik kariyerine devam eden Mustafa Bozkurt 2013 senesinde O Ses Türkiye’de 1. olmuştur.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler