Ana SayfaKimdirHasan Doğru Kimdir?

İlgili Postlar

Hasan Doğru Kimdir?

Hasan Doğru Kimdir? Hasan Doğru kaç yaşında ve nerede doğdu? Hasan Doğru aslen nereli ve hangi burç? Hasan Doğru şimdi kaç yaşında? Hasan Doğru hakkında merak edilen herşey Kimdir Haberimizde..

Hasan Doğru Kaç Yaşında? Hasan Doğru Nerede Doğdu? Hasan Doğru Hani Burç? Hasan Doğru Aslen Nereli? Hasan Doğru Doğum Tarihi Nedir?

4 Nisan 1987 tarihinde doğan Hasan Doğru, Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde dünyaya geldi. Hasan Doğru, aslen Orduludur ve Balık burcudur. Hasan Doğru, şimdilerde 33 yaşındadır.

Hasan Doğru Kimdir?

Hasan Doğru, Babası Davut Doğru‘dur. Liseden mezun olduktan sonra Tiyatro Arın isimli grupta olup, tiyatro sınavlarına çalışmaya başladı.

Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı opera bölümünün ilk öğrencilerinden ve ilk mezunlarından olan Hasan Doğru, üniversitede okurken diğer taraftan da babasının Kozlu Beldesi’ndeki lokantasında çalıştı.

Hasan Doğru, internette paylaştığı bir seçim şarkısı ile ilk defa sesini duyurdu. Hasan Doğru’nun, “Tekel savaşçısı Ahmet abi” isimli şarkısı internette en çok tıklananlar arasındaydı.

O Ses Türkiye birinciliği sonrasında 2015 senesinde Avrupa Müzik etiketiyle “Drama Köprüsü” isimli single’ını müzik severlerim beğenisine sundu. Hasan Doğru, diğer yandan TRT 1 ekranlarında izlenilen Filinta adlı dizide konuk oyuncu olarak oynadı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler