Ana SayfaÜnlülerMüslüm'ün Herşeyine Tahammül Ettim!

İlgili Postlar

Müslüm’ün Herşeyine Tahammül Ettim!

Müslüm’ün herşeyine tahammül ettim! Arabesk müziğin efsanelerinden Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, katıldığı bir magazin programında yaptığı açıklamarla oldukça dikkat çekti. Müslüm Gürses’ten şiddet gördüğü iddia edilen Muhterem Nur, ne cevap verdi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Müslüm Gürses ve Muhterem Nur Aralarındaki Yaş Farkına Rağmen Destansı Aşkları!

Müslüm’ün herşeyine tahammül ettim!

Müslüm’ün herşeyine tahammül ettim! 2013 yılında vefat eden arabesk müziğin unutulmaz ssi Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, katıldığı magazin programında yaptığı açıklamalar ile bir hayli dikkat çekti.

Geçtiğimiz ay vizyona giren ve büyük bir izleyici kitlesine hitap eden Müslüm filminin ardından Gürses ile olan aşkları ve özel hayatları gözler önüne serilen Muhterem Nur, evliyken şiddet gördüğü iddialarına da cevap verdi.

İşte Muhterem Nur’un canlı yayında anlattıklarından bazı satır başları…

Muhterem Nur, Müslüm Gürses ile olan 33 yıllık birlikteliğini anlattı
Muhterem Nur, Müslüm Gürses ile olan 33 yıllık birlikteliğini anlattı

Müslüm Gürses kimdir?

Evimizde geçimsizliğimiz yoktu!

“Müslüm evde çocuk gibiydi. Dışarıda çok ciddiydi ama evde çok iyiydik. Haksızlığa kesinlikle tahammülü yoktu. Evimizde çok mutluyduk, hiçbir geçimsizliğimiz yoktu.”

“Müslüm’e ait her şeyi özlüyorum. Her zaman evin içindeymiş gibi hissediyorum, sadece sessini duyamıyorum. Aklıma onun mutfakta yanıma sokuluşları geliyor. “

“Eline bağlamasını alıp geliyordu, “Hadi, hadi başla; ‘Şu Dağlarda Kar Olsaydım’ı söyle”  derdi. Ben de söylerdim. Bütün apartmana konser verirdik, mutfaktan.”

Muhterem Nur Kimdir?

Herşeyine tahammül ettim!

“Anlatamayacağım kadar iyi bir insandı. Aramızda ne kıskançlık yüzünden kavga geçti, ne de ayrılmayı düşündük. 33 sene birbirimizi çok iyi anladık. Çünkü birbirimize arkadaş, karı-koca, anne-baba oluyorduk.”

Bir – iki tokatın önemi bile yok!

 “Her kafadan bir ses çıkıyor. Elbette karı-koca arasında oluyor. İlk zamanlar olmadı mı, oldu. Ama onu idare edecek kişi bendim. Her şeyine tahammüllü ettim. O bana karşı değişik tavır takındığı zaman susmasını bildim.”

“Bir tokat atmış, iki tokat atmış… Bana ne olacak? Hiç önemi bile yok.  Ben 5 dakika sonra ‘Müslümcüğüm ben sana bir çay yapayım mı?’ dediğimde ‘hadi hayatım yap içelim’ diyordu.  

Keşke sağ olsaydı da başka bir kadına gitseydi…

‘Keşke sağ olsaydı da başka bir kadına gitseydi…’ Evet, ben böyle bir açıklama yaptım. Çünkü sağ olsaydı hayatını yaşayacaktı. Belli söylediklerim çok acı olabilir ama ayrılan insanlar deli gibi severken birbirilerini unutabiliyorlar. Mühim olan şey hayatta olmasıydı, bu kadar insan onu seviyor. Ben gideceğim diye evin bütün radyatörlerini değiştirdim, bakımını yaptım. Onu bir gün karşıma aldım, ‘Müslümcüğüm, bak ben rahatsızım aniden gidebilirim ama haftasına sen bir kadın al, iyi veya kötü evlen’ dedim. Bana ‘sen deli misin böyle şeyler düşünüyorsun? Niye sen öleceksin, düşmanlar ölsün’ dedi.  Ben yine de ona ‘bana hakkını helal et, çok hakkın geçti’ dedim. ‘Helal olsun da neden sen öleceksin, sen öleceğine ben öleyim’ dedi.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler