Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMurat Salman 'Bottle' Albümüyle Dünya Müzik Listelerinde…

İlgili Postlar

Murat Salman ‘Bottle’ Albümüyle Dünya Müzik Listelerinde…

Ülkemizi, uluslararası müzik arenasında temsil eden, ünlü prodüktör Murat Salman, son çalışması ‘Bottle’ ile müzik piyasalarındaki yerini aldı. Dünyanın en büyük elektronik müzik plak şirketi Heldeep Records/Spinnin Records’tan çıkan ‘Bottle’ albümü, 2 Nisan 2018’den itibaren dijital müzik platformlarında,özellikle de elektronik dans müziği seven dinleyicilere merhaba demiş bulunuyor.

Murat Salman, Türkiye’nin önde gelen müzik prodüktörlerinden bir isim. Uluslararası müzik çalışmalarına tüm hızla devam eden Salman, 2018 yılına ait müzik çalışması ‘Bottle’ ile yeniden aramızda.

Daha önceki yıllarda, DJ Adam Aesalon’la birlikte yaptığı parçalarıyla da dünya çapında büyük beğeni alan Salman, yeni albümü çıkar çıkmaz; dünya starı Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Oliver Heldens gibi ünlü prodüktörlerinde desteğini almayı başardı. Ünlü DJ, klibi Antalya’da çekilen son şarkısıyla, şimdiden dünya listelerindeki yerini almayı başardı.

‘Bottle’ Dünya Trendlerinde 7. Sırada

Ünlü prodüktör ve DJ Salman, ‘Bottle’ çalışmasıyla dünya geneli trend parçalar arasında, şu an 7. sırada yer alıyor. Elektronik dans müzikleriyle, ülkemizin en iyi temsilcilerinden olan Murat Salman’ın, Bottle’dan sonraki yeni çalışmaları ise tüm dünya çapında sabırsızlıkla bekleniyor.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler