Ana SayfaKimdirMurat İngin Kimdir?

İlgili Postlar

Murat İngin Kimdir?

Avrupa ‘da ve Türkiye ‘de performansları ile dikkat çeken, uzun yıllardır yaptığı başarılı çalışmalarla isminden söz ettiren Murat İngin Kimdir? Murat İngin kaç yaşındadır ve nerede doğmuştur? Murat İngin aslen nerelidir ve doğum tarihi nedir? Murat İngin Hangi Burçtur? Başarılı projelere imza atan Murat İngin hakkında merak ettiğiniz herşey Kimdir Haberimizde.. İşte Murat İngin..

Murat İngin Kaç Yaşındadır? Murat İngin Nerede Doğmuştur? Murat İngin Aslen Nerelidir? Murat İngin Doğum Tarihi Nedir? Murat İngin Hangi Burçtur?

24 Temmuz 1977 tarihinde dünyaya gelen Murat İngin,İstanbul doğumludur. Aslen İstanbullu olarak bilinen Murat İngin, Aslan burcudur ve şu an 43 yaşındadır.

Murat İngin Kimdir?

Türkiye’nin önde gelen radyolarında ve müzik kanallarında müzik direktörü ve programcı olarak başarılı işlere imza atan Murat İngin, Türkiye’de ve yurtdışında birçok festival ve mekanda başarılı DJ performansları sergiledi.
“Master Plan” ile prodüktörlük hayatına merhaba diyen Murat İngin,
müzik kanallarında program yapmaya devam ediyor. Murat İngin’in ilk single çalışması “Master Plan”  İzmir Records etiketi ile 30 Temmuz Perşembe günü tüm dijital platformlarda yerini alıyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler