Ana SayfaKimdirÇağlar Öngel Kimdir?

İlgili Postlar

Çağlar Öngel Kimdir?

Çağlar Öngel Kimdir?  Çağlar Öngel ne zaman ve nerede doğdu? Çağlar Öngel aslen nereli, Çağlar Öngel hangi Burç? Çağlar Öngel şimdi kaç Yaşında? Kurdish Mashup şarkısıyla kasıp kavuran Çağlar Öngel hakkında merak ettiğiniz herşeyi Kimdir Haberimizden ulaşabilirsiniz.. İşte Çağlar Öngel..

Çağlar Öngel Ne Zaman Ve Nerede Doğdu? Çağlar Öngel Aslen Nereli? Çağlar Öngel Hangi Burç? Çağlar Öngel Kaç Yaşında?

Çağlar Öngel 11 Eylül 1989 tarihinde Ardahan’ın Göle ilçesinde  dünyaya gelmiştir. Başak burcu olan Çağlar Öngel, aslen Ardahanlı’dır ve 31 yaşındadır.

Çağlar Öngel Kimdir?

Ünlü şarkıcı Çağlar Öngel, 1 yaşınlarındayken ailesiyle İstanbul’a göç ederek, Üsküdar Çamlıca’da çocukluğu geçiyor. Çağlar Öngel, Ortaokula başlarken Gaziosmanpaşa’ya yerleşen ve 3 kardeşden biri  olan genç solist Çağlar Öngel, kardeşlerin en büyüğüdür. Bir erkek ve bir de kız kardeşi olan Çağlar Öngel, başarılı bir öğrencilik dönemiyle Üniversiteyi dışarıdan bitirdi.

13 yıldır müzik piyasasının içerisinde olan Çağlar Öngel, Saz kursuyla müziğe başlandığında işte her şey o dönemden sonra peş peşe oluşuyor ve sonrasında önce gitarı sonrasında da bateriyi öğreniyor. Solistliği ve türkü söylemeyi çok sevdiğini dile getiren genç müzisyen Çağlar Öngel, hayatında kendisine Kıvırcık Ali ve Neşet Ertaş’ı örnek alıyor. Kafe, bar ve düğünlerde sahne alan genç solist Çağlar Öngel, organizasyonların aranılan ismi olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiriyor..

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler