Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç-Merve Boluğur ayrılığına Eser Yenenler mi neden oldu?

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç-Merve Boluğur ayrılığına Eser Yenenler mi neden oldu?

Eşi Merve Boluğur ile ayrılma kararı alan Murat Dalkılıç, ayrılığa Eser Yenenler’in neden olduğunu iddia eden kişilere ateş püskürdü. Dalkılıç, “Eser’i böyle bir şeye alet etmek neden?” diyerek çıkıştı. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve ünlü oyuncu Merve Boluğur’un ayrılma kararı almış olmaları magazin gündemine bomba gibi düşmüşken, ayrılığa neden olan kişinin Eser Yenenler olarak gösterilmesi Murat Dalkılıç’ı öfkelendirdi.

Murat Dalkılıç-Merve Boluğur ayrılığına Eser Yenenler neden gösterildi

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç ayrılığına neden olduğu ileri sürülen iddia: “Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç Çeşme’de bilinmeyen bir sebepten kavga etti. Eser Yenenler sakinleşmesi için Murat’ı evine davet etti. İlerleyen saatlerde kız arkadaşlarını da eve çağırdı. O geceden haberdar olan Merve Boluğur çılgına döndü ve boşanma kararı aldı.

Hiç üzülmüyor musunuz?

Murat Dalkılıç, bu iddiaların ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Eser’i böyle bir şeye alet etmek neden? Hiç üzülmüyor musunuz ya, böyle doğrusunu bilmediğiniz haberleri yazarken?” diyerek iddiaların asılsız olduğunu ifade etti.

Murat Dalkılıç kimdir?

Merve Boluğur kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler