Ana SayfaÜnlülerMurat Dalkılıç Hande Erçel'i çabuk unuttu! İşte yeni sevgilisi

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç Hande Erçel’i çabuk unuttu! İşte yeni sevgilisi

Murat Dalkılıç Hande Erçel’i çabuk unuttu! Hande Erçel ile yaşadığı aşkı geçtiğimiz haftalarda noktalayan Murat Dalkılıç, yeni bir aşka yelken mi açtı? Murat Dalkılıç’ın yeni sevgilisi kim? Tanıdık bir sima mı? Detaylar haberimizde…

Murat Dalkılıç, Aşk Acısını Hande Erçel’in Arkadaşı İle Unutuyor!

Murat Dalkılıç yeni bir aşka yelken açtı

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, uzun zamandır yaşadıkları aşk ilişkisine geçtiğimiz haftalarda nokta koydu. Hande Erçel’in, annesinin sağlık sorunları nedeni ile Murat Dalkılıç ile ilişkisini noktaladığının duyulmasının üzerinden çok geçmeden, Dalkılıç’tan aşk haberleri gelmeye başladı. Murat Dalkılıç’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Murat Dalkılıç kimdir?

İşte Murat Dalkılıç’ın yeni sevgilisi

Murat Dalkılıç’ın, Dünya Hali isimli filmde birlikte rol aldığı Melis Sezen ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Murat Dalkılıç ve kendisinden on yaş küçük olan güzel oyuncu Melis Sezen’in yaşadıkları aşkı şimdilik herkesten saklamak istediği, sadece yakın dostları ile paylaştığı iddia edildi.

Melis Sezen kimdir?

Murat Dalkılıç Hande Erçel'i
Murat Dalkılıç Hande Erçel’i

Hande Erçel ne diyecek?

Bu arada, Hande Erçel ve Melis Sezen yakın arkadaş. İki arkadaş, geçtiğimiz sezon Siyah İnci isimli dizide rol almışlardı. Aşk dedikodularının ardından Hande Erçel’den nasıl bir hamle geleceği merak edildi.

Hande Erçel kimdir?

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel ayrılığı

Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile on aylık aşkının bittiğinin duyulmasının ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: Hayatımın en zor günlerinde, hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklama yapmak en son istediğim şey ama her gün yeni bir haberle gündem olmak beni daha da yıpratıyor. O yüzden bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorum. Ağır bir süreçten geçiyoruz ve bu yolda sadece ailemle olmak istiyorum. İddiaların aksine ilişkimi sonlandırma kararımın tek sebebi budur. Tek konsantrasyonum annem ve biz bu kötü günleri en güzel şekilde atlatacağız. Bu dönemde hassasiyetinizi rica ederim.

Hande Erçel ile yaşadığı aşkı geçtiğimiz haftalarda noktalayan Murat Dalkılıç, yeni bir aşka yelken açtı. Murat Dalkılıç, Hande Erçel’in de yakın arkadaşı olan ünlü oyuncu Melis Sezen il aşk mı yaşıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler