Ana SayfaÜnlülerMurat Dalkılıç: Çok Seviyorum Hande'yi

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç: Çok Seviyorum Hande’yi

Coronavirüs nedeniyle restoranların ve kafelerin de kapatılmasıyla Türkiye ciddi bir karantina süreciyle karşı karşıya kaldı. Bu dönemde insanlar stres ve panik nedeniyle evlerinde kalmakta güçlük çekebiliyor. “Evde Kal” çağrısına destek olmak amaçlı,  “Karnaval Medya Grubu”, Duygu Atakan’ın sunuculuğunda canlı söyleşi ve mini konserlerle evlere konuk olarak, dinleyicilerine keyifli anlar yaşatıyor.  Dün başlayan programın ilk konuğu ise Murat Dalkılıç oldu Programa konuk olan Murat Dalkılıç “Çok seviyorum Hande’yi” açıklamasıyla ilanı aşk etti.

Müzik İyileştirir!

EvdeKal çağrısına destek olmak amaçlı, Karnaval Medya Grubu”#MüzikİyileştirirRadyonuAç etiketiyle sosyal medyada farkındalık akımı başlatmaya karar verdi. Sunuculuğunu Duygu Atakan’ın yaptığı programda canlı söyleşi ve mini konserlerle izleyen ve dinleyen herkesin moralini yüksek tutmasına yardımcı olmak hedefleniyor. Her programda farklı bir konuğun yer alacağı program Pazartesi, Çarşamba ve Cuma akşamları Super FM frekansıyla aynı anda Süper FM Instagram hesabından yayınlancak.

Murat Dalkılıç’dan Hande Erçel’e Aşk Dolu Jest

 Süper FM’in İlk Konuğu Murat Dalkılıç Oldu

Super FM Evden Yayınlarının İlk Konuğu Murat Dalkılıç Oldu
Super FM Evden Yayınlarının İlk Konuğu Murat Dalkılıç Oldu

Türkiye radyolarında ilk kez Süper FM frekansıyla aynı anda Süper FM’in Instagram hesabından canlı yayınlanan ‘Duygu Atakan’la #EvdenYayındayız’ın önceki akşam ilk konuğu olan Murat Dalkılıç, canlı yayın boyunca önemli açıklamalarda bulundu. Duygu Atakan’ın “Karantinada günlerinin nasıl geçtiği”ne yönelik sorusuna Dalkılıç “Sabah uyandığında mutlaka sporumu yapıyorum, kitap okuyorum. Evde 4-5 arkadaşım ve Hande ile kalıyoruz. Dışarından hiç temasta bulunmuyoruz.” yanıtını verdi.

Murat Dalkılıç Kimdir?

Murat Dalkılıç: Çok Seviyorum Hande’yi

Yeni albümü “Afete”le ilgili açıklamalar da yapan “Afet” ve “Müjgan” şarkılarına klip çekeceğinin müjdesini verdi. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından konser veren Murat Dalkılıç’ın konserinin bir kısmına Hande Erçel‘de dahil olmuş ve o görüntüler çok konuşulmuştu. Merak edilen soruları Dalkıç’a yönelten Duygu Atakan’ın  “Hande o an spontane mi katıldı? En sevdiği şarkı ‘Son Liman’ olduğu için mi yayına girdi?” sorularına “Beraber kalıyoruz. O şarkıda içinden geldi. Sonra ben de izlediğimde ‘Çok tatlısın’ dedim.” yanıtını veren Dalkılıç ardından “Çok seviyorum Hande’yi” sözleriyle de aşkını bir kez daha haykırdı.

Hande Erçel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler