Ana SayfaDizilerMurat Cemcir'den Kardeş Payı müjdesi!

İlgili Postlar

Murat Cemcir’den Kardeş Payı müjdesi!

Kardeş Payı dizisi ile bir döneme damga vuran Murat Cemcir, dizinin hayranlarına müjde verdi.

Geçtiğimiz akşam arkadaşlarıyla birlikte Karaköy’de görüntülenen Kardeş Payı, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Arkadaşları ile birlikte uzun bir süre kafede kalarak sohbet eden Murat Cemcir, yeni bir proje olduğunu söyleyerek sevenlerini heyecanlandırdı.

Yeni sezonda Murat Cemcir hangi projeyle gelecek?

“Yeni sezona güzel bir diziyle gireceğiz. Dizi daha önce çektiğimiz Kardeş Payı dizisiyle aynı olacak, sadece bunu söyleyebilirim” dedi. Oyuncu yapım ya da dizi ile ilgili başka bir detay vermezken Kardeş Payı dizisini sevenler için yeniden efsane olabilecek bir dizinin hazırlık aşamasında olduğu öğrenildi.

Kardeş Payı hakkında

Star TV’de yayınlanan Kardeş Payı 36 bölümle ekranlara geldi. Metin ve Ali adındaki iki mucit kardeşin hayallerini gerçekleştirmeye çalıştığı hikayesi ile dikkat çeken Kardeş Payı, dönemin en çok sevilen komedi dizilerinden birisi olarak görülüyordu. Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Şinasi Yurtsever, Ali İhsan Varol, Korhan Herduran gibi oyuncuların yer aldığı dizide,  her oyuncunun kendine has tiplemeleri ve performansı dizinin kısa sürede en çok izlenenler arasında yer almasını sağlamıştı.

Murat Cemcir kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler