Ana SayfaDizilerKalbimin Sultanı 2. bölüm ile durumu toparladı

İlgili Postlar

Kalbimin Sultanı 2. bölüm ile durumu toparladı

Star TV’de yayınlanmaya başlayan Kalbimin Sultanı 2. bölüm ile ekranlara geldi. Yeni bölüm dizinin geleceği için umut verdi. İşte diziyle ilgili detaylar.

Türkiye’de yaz dizileri birer birer yayına girmeye başlarken diziler arasında yarış da kızışıyor. Geçtiğimiz hafta itibari ile ilk bölümüyle ekranlara gelen dizi, ilk bölümü sonrasında eleştirilse de ikinci bölüm dengeleri değiştirdi. Ali Ersan Duru, Alexandra Nikiforova ve Emel Çölgeçen gibi önemli oyuncuların yer aldığı dizi her Çarşamba yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. En son Kalbimin Sultanı 2. Bölümü yayınlanan dizi için 3. bölüm fragmanı da paylaşılmış durumda. Dizinin yeni bölüm fragmanı şöyle;

Kalbimin Sultanı dizisi ilk bölümüyle seyirciyi mest etmeyi başardı!

Kalbimin Sultanı 2. bölüm reytingleri nasıldı?

Dizi ikinci bölümü ile birlikte Total’de 10. ve AB’de 7. sırada yer aldı. Bu sonuçlar her ne kadar düşük olarak görülse de ilk bölümüyle Total’de ilk 20’nin dışında kalan dizi, iyi bir atılım gerçekleştirdi. İlk bölümünde dizi Total’de 30. ve AB’de 16. sırada yer almıştı. Dizi için sosyal medyadan gelen yorumlar da oldukça olumlu. Şu anda üçüncü bölümde hikayenin nasıl gelişeceği merak edilirken hikayenin tutması halinde dizinin daha yüksek izlenme oranlarına ulaşması da mümkün.

Dizinin son bölümünde neler oldu?

Dizinin son bölümünde hikaye izleyenler tarafından çok daha net anlaşılır duruma geldi. İkinci bölümde Anna ile Sultan arasındaki yakınlaşma artarken bu durum Hoşyar’ın dikkatinden kaçmadı. Diğer yanda ise radikal kararlar almaya devam eden Sultan Namık Paşa’nın görevini değiştirdi. Namık Paşa’nın bundan sonra sır katibi olacağı açıklandı. Yeniçeri Ocağı’ndaki değişiklikler çoğu kişiyi memnun etse de bu durum Halit Efendi ve Esma Sultan tarafından hoş karşılanmadı. Saliha ile sorunlar yaşayan Anna, bu durumun tüm saray tarafından takip edilmesinden rahatsız oldu.

Kalbimin Sultanı oyuncu kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler