Ana SayfaÜnlülerMurat Boz'un dans videolarını izlediği Tanya Bidva'dan açıklama geldi!

İlgili Postlar

Murat Boz’un dans videolarını izlediği Tanya Bidva’dan açıklama geldi!

Murat Boz’un dans videolarını izlediği Tanya Bidva’dan açıklama geldi! Murat Boz’un sosyal medya hesabından paylaştığı dans videolarını izlediği Tanya Bidva, konunun aslının bu şekilde olmadığını açıkladı. Bidva, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Murat Boz, ünlü çapkın Taha Özer’in eski sevgilisi Tanya Bidva’nın dans videolarını izlerken yakalandı!

Murat Boz, Tanya Bidva’nın videolarını izledi

Ünlü şarkıcı Murat Boz, bir dönem adı ünlü çapkın Taha Özer ile anılan Tanya Bidva’nın videolarını izledi. Tanya Bidva, Murat Boz’un videosunu izlediğini görünce hesabının hikaye kısmından paylaşım yaparak Boz’a teşekkür etti. Tanya Bidva’nın teşekkür paylaşımları ile Murat Boz’un videolarını izlediği ortaya çıktı. Tanya Bidva, Murat Boz haberleri ile gündeme gelmesinin ardından açıklama yaptı.

Murat Boz kimdir?

Tanya Bidva’dan Murat Boz açıklaması

Tanya Bidva, Instagram hesabının hikaye kısmından hakkında çıkan haberleri paylaşarak iddiaların asılsız olduğunu, hakkında çıkan haberleri kabul etmediğini ve kendisinin Murat Boz’a videolarını izlediği için teşekkür etmek amacı ile bu paylaşımları yaptığını ifade etti. Boz’un şarkılarını dinlemeyi çok sevdiğini dile getiren Tanya Bidva, çıkan haberlere tepki gösterdi.

Tanya Bidva ve Taha Özer aşkı

Tanya Bidva, bir dönem ünlü çapkın Taha Özer ile yaşadığı aşkla gündeme geliyordu. Son olarak, Murat Boz’un videolarını izlediği haberler ile gündeme geldi. Tanya Bidva, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Taha Özer kimdir?

1 Yorum

  1. Tanya da kim ya murat boz bir hikayesine bakmiş diye kendini unlu etmeye çalışan biri ingstaram insanlarin hikayeleri ve paylaşimları olan biyer ne var yani bakmiş ise abartiyosunuz Murat Boz kullanmayın kendi saçmaliklariniz için

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler