Ana SayfaDedikoduMurat Boz'dan Ebru Gündeş Transferine Bomba Gibi Yorum

İlgili Postlar

Murat Boz’dan Ebru Gündeş Transferine Bomba Gibi Yorum

Uzun bir süredir “O Ses Türkiye” yarışmasında jüri görevi üstlenen Murat Boz son günlerde bu yıl ekranlara gelmeyeceği iddialarıyla gündeme geliyordu. Yeni jüri transferlerinin yapıldığı sevilen yarışma için Murat Boz’dan Ebru Gündeş transferine bomba gibi yorum geldi. İşte Murat Boz’un o sözleri;

Paylaşımıyla Çok Konuşuldu

Acun Ilıcalı’nın Mayıs ayında “Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor” demesi üzerine gözler jüri üyelerine çevrildi. Bu açıklama üzerine Murat Boz’un yarışmada el sallayarak çekildiği bir fotoğrafı paylaşması ayrılan jürinin Boz olup olmadığı sorusunu akıllara düşürmüştü.

O Ses Türkiye’nin Yeni Jürisi Belli Oldu! Ünlü İsmin Ücretİ Dudak Uçuklattı..

Yanlışlık Oldu

Mayıs ayından beri gündemden düşmeyen iddialar hakkında açıklama yapan Murat Boz, bu yıl jüri koltuğunda oturmaya devam edeceğinin müjdesini verirken, o paylaşımı da yanlışlıkla yaptığını açıkladı. “O gün Acun Ilıcalı bir açıklama yapmış ‘Jüri değişecek diye’ benm durumdan haberim yoktu. Ben sadece fotoğrafı sevdiğim için paylaşmıştım. İnsanlarda haklı olarak ‘Murat Boz mu gidiyor?’ dedi ama bilerek ve isteyerek yaptığım bir şey değildi.” dedi.

Murat Boz Kimdir?

Murat Boz’dan Ebru Gündeş Transferine Bomba Gibi Yorum

O Ses Türkiye için geri sayımın başladığı şu günlerde jüriden ayrılacak olan ismin Seda Sayan olduğu ve yerine Ebru Gündeş‘in geleceği öğrenildi. Bu değişiklik hakkında ilk kez yorum yapan Murat Boz “İki jüri arkadaşımı da çok seviyorum, gerçekten hayırlısı olsun. Ebru Gündeş, apayrı bir insan benim için. Seda ablam her şeyim o benim, çok seviyorum onu. Bugün böyle yollar ayrılmış olabilir ama belki ilerde tekrar bir araya gelebiliriz.” dedi. Seda Sayan’ın neden ayrıldığı ise henüz bilinmiyor.

Ebru Gündeş Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler