Ana SayfaDedikoduMurat Başoğlu'nun yeğeniyle aldattığı eşi, hüngür hüngür ağlarken görüntülendi

İlgili Postlar

Murat Başoğlu’nun yeğeniyle aldattığı eşi, hüngür hüngür ağlarken görüntülendi

Öz yeğeni ile ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu’nun ihanete uğrayarak kendini evine kapatan eşi Hande Bermek, villasının bahçesinde arkadaşı ile dertleşirken görüntülendi. Bermek’in hüngür hüngür ağladığı, oldukça üzgün olduğu dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Murat Başoğlu’nun eşi Hande Bermek, eşinin yeğeni ile yaşadığı skandal ilişkinin ortaya çıkmasının ardından sessizliğe bürünüp kendini evine kapattı. Bodrum’daki evinin bahçesinde bir arkadaşı ile dertleşirken habercilerin objektifine yakalanan Hande Bermek’in hüngür hüngür ağlayarak arkadaşına bir şeyler anlattığı görüldü.

Hande Bermek gözyaşları içinde

Günler sonra kendisini ziyarete gelen arkadaşı ile birlikte Gündoğan’daki evinin bahçesine çıkan Hande Bermek, gözyaşları içinde yaşadıklarına arkadaşına anlatırken telefonu çaldı. Yaklaşık on dakika süren telefon görüşmesini sonlandıran Hande Bermek, “Allah kahretsin” diye bağırdı. Bermek’i yanındaki arkadaşı teselli etti.

İlk başlarda ihaneti kabul etmişti

Hande Bermek, 15 yıllık eşi ve oğlunun babası tarafından ihanete uğradığını öğrendiği ilk anlarda “Yaşananları bir anne olarak sevgiyle kucaklıyorum.” demişti. Ancak, o zamanlar Murat Başoğlu’nun kendisini aldattığı kişinin bir yabancı olduğunu düşünüyordu. Başoğlu’nun teknede öpüştüğü kişinin öz yeğeni çıkması, Hande Bermek’i yıktı. Skandal olayın ayyuka çıkmasının ardından Bermek, kendini Bodrum’daki evine kapattı.

Ağabey de ortadan kayboldu

Murat Başoğlu’nun ağabeyi Tahir Başoğlu, eşi ile birlikte Ayvalık’daki evlerini satılığa çıkarıp ortadan kayboldu. Komşularına veda bile etmeden giden ağabey, eşi ile birlikte sırra kadem bastı.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler