Ana SayfaDedikoduİrem Derici ve Lider Şahin yine yapamadı, ayrıldı!

İlgili Postlar

İrem Derici ve Lider Şahin yine yapamadı, ayrıldı!

İlişkilerine bir şans daha veren ünlü şarkıcı İrem Derici ve Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin, yine başarılı olamadı. Çift, yeniden yollarını ayırdı. detaylar haberimizde…

İrem Derici ve Lider Şahin, barıştı ama yine ayrıldı

Tüm zorluklara rağmen yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ünlü şarkıcı İrem Derici ve sevgilisi Selami şahin’in oğlu Lider Şahin, aşka bir kez daha yenildi. Geçtiğimiz haftalarda ayrılan çift, bir süre sonra ilişkilerine bir şans daha vererek yeniden birlikte olma kararı almışlardı.

Yeniden denediler, ama olmadı

Aşklarına bir şans daha veren İrem Derici ve Lider Şahin, yine yapamadı. İnişli çıkışlı aşklarını sürdüremeyen Şahin ve Derici, sonunda ayrılık kararı adlı.

İrem Derici ihaneti bile affetmişti

İddialara göre; ünlü şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz aylarda sevgilisi Lider Şahin’in telefonuna başka bir kadından gelen mesajları yakaladı. Bu şokla sinir krizi geçiren sevilen şarkıcı İrem Derici, Lider şahin’i evden kovmuş. Lider Şahin’den bir ay kadar ayrı kalan İrem Derici, ayrılığa dayanamamış ve ihaneti kabul etmiş. 21 Temmuz’da birlikte tatile giderek aşk tazelemeye çalışan çift, yine başarılı olamamış.

Menajeri ayrılık haberine açıklık getirdi. İki haftadır görüşmüyorlar

Şarkıcı İrem Derici’nin menajeri, yaptığı açıklama ile ünlü şarkıcının sevgilisi Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’den iki hafta önce ayrıldığını belirtti. Çiftin, iki haftadır hiç görüşmediğini İrem Derici’nin menajeri ifade etti.

Her zorluğa göğüs germişlerdi

İrem Derici ve Lider Şahin çifti, ilişkilerinin başlarında zor günler yaşamışlardı. Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’in, ailesinden İrem Derici ile birlikte olmaması için baskı gördüğü iddia edilmişti. O dönemler istenmeyen gelin adayı ilan edilmesine aldırmayan İrem Derici, aşkına sahip çıkmıştı. Ancak, çiftin mutluluğu uzun sürmedi.

İrem Derici kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler