Ana SayfaDedikoduMurat Başoğlu ve Hande Bermek, mal kurtarmak için boşanmış!

İlgili Postlar

Murat Başoğlu ve Hande Bermek, mal kurtarmak için boşanmış!

Öz yeğeni ile ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu ve geçtiğimiz ay boşandığı eşi Hande Bermek ayrılığı hakkında bomba iddia. Geçtiğimiz günlerde el ele görüntülenen Murat Başoğlu ve Hande Bermek’in, mallarını kurtarmak amacı ile boşandıkları iddia edildi. Detaylar haberimizde…

[irp]

Murat Başoğlu ve Hande Bermek birlikte görüntülendi

Evli olan öz yeğeni Burcu Başoğlu ile 29 Temmuz’da Bodrum’da teknede uygunsuz şekilde görüntülenen ünlü sunucu Murat Başoğlu, eşi ve 14 yaşındaki oğlunun annesi Hande Bermek ile 11 Eylül tarihinde boşandı. Ancak, boşanmaya rağmen geçtiğimiz gün Bodrum’daki evlerinin önündeki sahilde el ele dolaşırlarken görüntülendiler.

[irp]

Skandala rağmen el ele dolaştılar

Skandalın ardından ve boşanmanın gerçekleşmiş olmasına rağmen hala daha birlikte oldukları görüntülenen Murat Başoğlu ve Hande Bermek, şaşkınlık yarattı.

[irp]

Murat Başoğlu ve Hande Bermek, mal kaçırmak için boşandı

Murat Başoğlu’nun ilişki yaşadığı öz yeğeni Burcu Başoğlu’nun boşanma davası açan eşi Selçuk Kabadayı’nın avukatı Handan Yazıcıoğlu Posta’ya yaptığı açıklamada “Bu fotoğraflar ortaya çıkardı ki, Murat Başoğlu ile Hande Bermek göstermelik boşandı. Dikkatinizi çekerim: Ayrılık, Selçuk Kabadayı tarafından Murat Başoğlu’na açılan 1 milyon liralık tazminat davasından hemen sonra gelmiştir. Mahkemeden, Murat Başoğlu’nun mallarına tedbir konulmasını istemiştik. İstanbul Beykoz’daki villası ve İzmir’deki dairesini hemen eşine devretti. Mal kaçırmak için de boşandılar. Murat Başoğlu iyi niyetli değil.” diye konuştu. Bu iddia, gündeme bomba gibi düştü.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler