Ana SayfaDedikoduKanatsız Kuşların Ceylan'ı:''Yerimde Saymaya Niyetim Yok'' dedi

İlgili Postlar

Kanatsız Kuşların Ceylan’ı:”Yerimde Saymaya Niyetim Yok” dedi

Kanatsız Kuşların Ceylan’ı:”Yerimde Saymaya Niyetim Yok” dedi

 

Atv’de yayınlanan Kanatsız Kuşlar’da ‘Ahmet’e platonik olarak aşık olan ‘Ceylan’ı canlandıran Öykü Naz Altay İşim dışında hayattan pek bir beklentim yok. Ülke sınırlarından çıkmak, kendimi geliştirmek istiyorum. Yerimde saymaya kesinlikle tahammül edemem.

Dizide, ‘Ahmet’e sırılsıklam aşık olan ancak karşılık alamayan ‘Ceylan’ karakterini canlandıran Altay; diziyi, rolünü ve hayallerini GÜNAYDIN’a anlattı..

Kanatsız Kuşlar’ izlenme rekorları kırıyor. Size teklif geldiğinde dizinin bu kadar başarılı olacağını tahmin ediyor muydunuz?

Evet, hikayenin iyi bir kitle yakalayabileceğini düşünüyordum.

‘Ceylan’, dizide ‘Ahmet’e olan karşılıksız aşkından vazgeçmeyen bir genç kız. ‘Ceylan’ı bir de sizden dinleyelim…


‘Ceylan’ aslında iyiliğinin yanında gerçekten sadık, biraz içinde tutan, anlatmaktan çok dinleyen, ‘O iyi olsun, yeter’ci bir kız. Bu yalnızca ‘Ahmet’e odaklı bir davranış biçimi değil, herkese karşı aynı tutumu sergiliyor. Bu aşkı da bunca zaman bu yüzden içinde tutuyor. ‘Herkes iyi olsun’ derken kendisi iyi olamıyor ve insanlardan ötürü ulaşamadığı birtakım istekleri saplantı haline geliyor. Zaman geçtikçe de içinde tuttuğu her şey bir bir su yüzüne çıkıyor. Hayatta her şey için bir umut var tabii ama çarpışan kuvvetli iki saplantı söz konusu. Olursa cidden zor olur, onu şimdiden söyleyebilirim.

‘Ceylan’, çok yakın arkadaşı ‘Zeynep’le ‘Ahmet’ yüzünden karşı karşıya kalacakmı? Bu dostluk bağları önümüzdeki günlerde kopabilir mi?


Zaten yavaş yavaş ‘Zeynep’le ilişkileri sarsılmaya başladı. ‘Ceylan’ geri dönüşü olmayacak bazı şeyler söylüyor. Bunu arada kaldığı için, ne yapacağını tam olarak kestiremediği için yapıyor ama tabii ‘Ceylan’ın bu tutarsız sürecinde arkadaşlıkları da ciddi yaralar alıyor.

Kanatsız Kuşlar’ sizin ikinci diziniz. Hem usta ve deneyimli bir kadroyla, hemde genç yeteneklerle çalışıyorsunuz bu dizide… Çekimler nasıl gidiyor?

‘Kanatsız Kuşlar’, benim profesyonel anlamda, ‘Bu iş benim mesleğim’ algısında yaptığım ilk iş sayılabilir. Bu yüzden ciddi bir alışma süresi geçirdim ve bu süreçte bütün ekibin yardımını çok gördüm. Çok ılımlı, sabırlı, neşeli bir ekiple çalışıyorum. Bu süreci böyle bir ekiple geçirmek benim şansım oldu sanırım. Huzurla ve zevkle çalışıyoruz. Her şey iyi gidiyor yani.

Sosyal medyayla aranız nasıl, aktif bir kullanıcı mısınız?

Sosyal medyayla aram pek iyi değil açıkçası. Tek kullandığım sosyal medya mecrası Instagram. O da hep kilitliydi şu zamana kadar, yeni açtım. Pek bilmiyorum nasıl kullanılır, nasıl kontrol edilir. Onun dışında da internetten gazete okuma alışkanlığı edindim son bir-iki yıldır. İnternetle ilişkim bundan ibaret.

Oyunculukla ilgili hedefleriniz neler?

Şu anda kendimi şurada görüyorum diyemiyorum. Tek bildiğim mesleğimi çok sevdiğim ve işim dışında şimdilik hayattan pek bir beklentim olmadığı. Büyük hayallerim var. Olabildiğince ülke sınırlarından çıkmayı hedefliyorum. Bu işi başka bir yerde yapmaktan bahsetmiyorum, sadece donanımımı pekiştirmek istiyorum. Hedefim hep gelişme halinde olmak. Tahammül edemeyeceğim tek şey yerimde saymak olur sanırım. Kısa vadede hayatım yolunda gidiyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler