Ana SayfaÜnlülerMurat Başoğlu Beni Hala Tehdit Ediyor!

İlgili Postlar

Murat Başoğlu Beni Hala Tehdit Ediyor!

Murat Başoğlu beni hala tehdit ediyor! Ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun eski eşi Hande Bermek, Başoğlu’nun kendisini tehdit ettiğini iddia ederek mahkemeye başvurdu. Daha önce Murat Başoğlu hakkında koruma kararı çıkarttıran eski eş, Başoğlu’nun ruhsatlı silahlarının elinden alınmasını talep etti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Murat Başoğlu Düşmanlarına Gözdağı Verdi!

Murat Başoğlu beni hala tehdit ediyor!

Murat Başoğlu beni hala tehdit ediyor! Yeğeni ile yakınlaştığı görüntülerinin basına sızmasının ardından kötü günler geçiren ünlü sunucu Murat Başoğlu, eski eşi Hande Bermek tarafından yeniden mahkemeye verildi.

Hande Bermek, daha önce Bodrum’daki evinde eski eşi Murat Başoğlu’nun kendisini darp ve tehdit ettiği iddiasıyla şikayetçi olmuştu.

Hande Bermek’in şikayetinin ardından Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, Murat başoğlu hakkında koruma kararı çıkartarak 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açmıştı.

Hande Bermek, çocuğunun babası ile refakatçi eşliğinde görüştürülmesini talep etti.
Hande Bermek, çocuğunun babası ile refakatçi eşliğinde görüştürülmesini talep etti.

Murat Başoğlu kimdir?

Gelirsem senin de annenin de ağzını burnunu kırarım

Koruma kararının ardından yeniden Bodrum Aile Mahkemesi’ne başvuran Hande Bermek, yeni bir dilekçe verdi.

Avukatı vasıtasıyla başvuruda bulunan Hande Bermek, dilekçesinde şu ifadelerde bulundu:

“Okul çıkışlarına veya Can’ın basket maçlarına üniformalı polis eşliğinde gelerek Can’ın daha fazla endişe ve kaygı duymasına sebep olmuştur. Bu sebeple Can, babası ile bir süre görüşmek istememiştir. Fakat, Murat Başoğlu ise Can’a mesaj atarak taciz etmiş, jandarma eşliğinde geleceğini söylemiştir. 18 Aralık tarihli konuşmada Can’a ve müvekkil Hande Bermek’e hitaben ‘Gelirsem senin de annenin de ağzını burnunu kırarım’ diyerek tehdit etmiştir.”

Murat Başoğlu’nun koruma talebine rağmen tehditlerinin devam ettiğini ifade eden şikayet dilekçesinde, “Murat Başoğlu, öfke kontrolü olmayan bir şahıstır. Başoğlu’nun üzerine kayıtlı iki adet ruhsatlı silahı bulunmaktadır. Öfke kontrolü olmayan böyle bir şahsın üzerinde silah bulundurması yakınları için tehlike arz etmektedir. Bu sebeple Murat Başoğlu’nun üzerine kayıtlı silahların tedbiren kendisinden alınmasını arz ve talep ederiz.” denildi.

Eski eş Hande Bermek ayrıca mahkemeden çocuğunun babası ile kurduğu şahsi ilişkinin en az 3 aylık süre ile kaldırılmasını veya çocuğun babası ile gündüz saatleri içerisinde refakatçi eşliğinde görüşmesini talep etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler