Ana SayfaÜnlülerMüjde Uzman Hakkındaki Paylaşımı İşinden Etti! İşte O Paylaşım

İlgili Postlar

Müjde Uzman Hakkındaki Paylaşımı İşinden Etti! İşte O Paylaşım

Müjde Uzman’ın yaşadığı rahatsızlığını açıkladığı videosunu ti’ye alarak yeni bir video paylaşan set makyözünün işine son verildi.

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Kızılcık Şerbeti’nde ünlü oyuncu Müjde Uzman’ın paylaşımları büyük dikkat çekmişti. Sosyal medyada gündem olan bu paylaşımlarda tükendiğini ve rahatsızlık yaşadığını söylemişti. Tükenmişlik sendromuna yakalandığını belirten oyuncu için sevenlerinden destek mesajları gelirken set makyözü olan Esra Okumuş Şahin’in paylaştığı bir video büyük tepki çekti.

Karavandan Çektiği Video İşinden Etti

Makyöz Esra Okumuş Şahin video paylaşımında Müjde Uzman’ı taklit etti. Videoda “Tükenmişlik sendromuna yakalandım. Hem de çok yakalandım. Beni sizler tükettiniz. Allah düşmanımın başına bile vermesin” dedi. Bu paylaşım sonrasında Müjde Uzman’ın nasıl tepki vereceği merak edilirken en büyük tepki yapımcıdan geldi. Zira Müjde Uzman bu paylaşım sonrasında duruma ılımlı yaklaştı ve “Esra’cığımın dalga geçmek gibi bir durumu yok, kelimeler, hisler, yalnızca bana ait değiller. Günlerdir böyle hissettiğini benimle paylaşan yüzlerce kişinin mesajını okuyorum. Esra da hissedebilir. Paylaşabilir. Lütfen sakin olalım, sorun yok, iyilik güzellik, empati vs derken birbirimizi kırmayalım boşuna” dedi.

Müjde Uzman Paylaşımı İşinden Etti! İşte O Paylaşım
Müjde Uzman Paylaşımı İşinden Etti! İşte O Paylaşım

Bu mesaja rağmen video dizi yapımcısı Faruk Turgut tarafından olumlu karşılanmadı. Durumun hoş olmadığını belirten Turgut, gereğinin yapılacağını söyleyerek ilk sinyali vermişti. Bu mesajın hemen ardından ise makyözün işine son verildiği haberi geldi.

Gold Film Resmen Duyurdu

Faruk Turgut’un açıklaması sonrasında resmi açıklama Gold Film’in sosyal medya hesaplarından yapıldı. Açıklamada makyöz Esra Okumuz Şahin ile iş akdinin sona erdirildiği belirtildi. Açıklamada alınan kararın gerekçesi de açıklandı.

Müjde Uzman Paylaşımı İşinden Etti! İşte O Paylaşım
Müjde Uzman Paylaşımı İşinden Etti! İşte O Paylaşım

Gerekçede ise “Esra Okumuş sosyal medya hesabından mizah adı altında video paylaşmıştır. Gold Film olarak iş ahlakı ve etik değerlerimize ters düşen bu paylaşımı nedeniyle Esra Okumuş’un iş akdi tarafımızca feshedilmiştir… Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler