Ana SayfaÜnlülerBoşanma İddialarına Zeynep Demirel’den Sitem!

İlgili Postlar

Boşanma İddialarına Zeynep Demirel’den Sitem!

Son dönemlerde haklarında boşanma iddiaları çıkan Zeynep Demirel sitem dolu bir açıklama yaptı. İşte o mesajlar…

Türkiye’nin gözde çiftlerinden Volkan Demirel – Zeynep Demirel hakkında boşanma ile ilgili farklı iddialar gündeme gelmişti. Çift bu iddiaların ardından açıklama yaparak iddiaları yalanlamıştı. Şimdi ise Zeynep Demirel açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı ve bu iddialara yönelik sitemde bulundu.

2010’da Evlenmişlerdi

Çift, 2010 yılında hayatını birleştirmişti. O dönemde Fenerbahçe’de forma giyen Volkan Demirel, Zeynep Demirel ile hayatını birleştirmesiyle uzun süre gündemde kalmıştı. 2010’dan beri evliliklerini sürdüren çift, 2 kız çocuğa sahip oldu. Hatay’da yaşanan deprem sonrasında da zorlu bir süreç yaşayan Volkan Demirel, yaptıkları ile Türkiye’de büyük destek almıştı. Geçtiğimiz günlerde takımdan istifa eden başarılı teknik direktör, özel hayatıyla yeniden gündeme geldi.

Boşanma İddialarına Zeynep Demirel’den Sitem!
Boşanma İddialarına Zeynep Demirel’den Sitem!

Zeynep Demirel ise bugün yaptığı açıklama ile bu tip iddiaları ortaya atanlara yönelik sert ifadeler kullandı. Bu kişileri vicdansız olarak tanımlayan ünlü isim “Her evlilikte olduğu gibi tartışmalar ve fikir ayrılıklarımız oluyor. Teyit etmeden dava açılmış gibi haber yapılması doğru değil. Bizim 2 çocuğumuz var biz onları gözümüzden sakınıyoruz. Bu çok vicdansızca bir hareket böyle bir şey yok yalan bir haber” dedi.

Bu haberlerin gündeme gelmesi sonrasında çifte sosyal medyada da büyük destek gösterildi. Paylaşımlara çiftin örnek bir çift olduğu belirtildi ve destek mesajları gönderildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler