Ana SayfaDedikoduMüjde Uzman, Hande Yener'in oğluyla yakınlaştığı iddiaları hakkında konuştu!

İlgili Postlar

Müjde Uzman, Hande Yener’in oğluyla yakınlaştığı iddiaları hakkında konuştu!

Hande Yener’in doğum günü partisine katılan ünlü oyuncu Müjde Uzman, partide Yener’in oğlu Çağın Kulaçoğlu ile yakınlaştığı iddiaları ile ilgili sessizliğini bozdu. İddia karşısında çok öfkelenen Uzman, sosyal medya hesabı üzerinden “Haftalık gömme seansımıza hoş geldiniz!” şeklindeki notu ile ateş püskürdü. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Hande Yener, geçtiğimiz günlerde kendisinden 12 yaş küçük nişanlısı Cem Şenol’un özel olarak organize ettiği Trump Tower içerisinde bulunan bin kişilik bir gece kulübünü kapatarak düzenlenen bir parti ile 44. yaşına girdi. Partiye, Yener’in oğlu Çağın Kulaçoğlu, Müjde Uzman, Aylin Coşkun ve bu sene Survivor’a katılacak olan Eser West gibi ünlü isimler de katıldı.

Partide yakınlaştıkları iddia edilen Hande Yener’in oğlu Çağın Kulaçoğlu ve ünlü oyuncu Müjde Uzman’ın mekanı arka kapıdan terk ettikleri iddia edildi.

Aşk iddiaları karşısında çok öfkelenen Müjde Uzman, sosyal medya hesabı üzerinden iddiaları kesin bir dille yalanladı. Uzman, haberleri yapanlara “Evet, haftalık gömme seansımıza hoş geldiniz! Haberi yapanın ismini göremedim, yoksa onu sokardım yerin dibine de… Utanması olmayanlara zor.” diye ateş püskürdü.

Müjde Uzman kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler