Ana SayfaDedikoduEce Erken'den Gülben Ergen'e Erhan Çelik sitemi!

İlgili Postlar

Ece Erken’den Gülben Ergen’e Erhan Çelik sitemi!

Bu günlerde adı Gülben Ergen’in boşandığı eşi Erhan Çelik ile aşk dedikodularına karışan ünlü sunucu Ece Erken, aşk iddialarını kesin bir dille yalanlarken destek olmakta geciken Gülben Ergen’e de sitem etti. Detaylar haberimizde…

Ekranların güzel yüzlü sunucusu Ece Erken, son günlerde Gülben Ergen ve Erhan Çelik boşanmasına neden olduğu ve Çelik’e aşk duyduğu iddiaları le gündemde.

“Benim kimseyle ilişkim yok.” diyerek bu iddiaları kesin bir dille yalanlayan Ece Erken, “Bu iddia tamamen asılsız. Ben, kendi ayakları üstünde durmaya çalışan bir kadınım. Hayatım, işim ve oğlum. Sadece işimle ilgileniyorum.” dedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili not paylaşan Erken, “Benden izin alınarak paylaşılmış oğlumun fotoğrafı ve sadece bey diye hitap edip, iş konuştuğum birine platonik aşık yaptınız, yuva yıktırdınız! Pardon siz hangi kafayı yaşıyorsunuz! Manyak mısınız!” açıklamasını yaptı.

Gülben Ergen, Ece Erken’in bu açıklamasının altına “Güzel kız takma kafana böyle şeyleri… Oğlunla yaşamın tasına keyfine var:) Ben her türlü desteğimle yanındayım.” yorumunu yazdı.

Erken, Gülben Ergen’in yorumuna sitemli şekilde “Keşke haber çıkar çıkmaz açıklama yapsaydın, çok kırıldım, çok üzüldüm, sabahtan beri gözyaşım dinmedi.. En ufak alakam olmadığını bildiğin halde hiç açıklama yapmadın. Geç oldu ama yine de teşekkür ederim, yalnız başına mücadele eden bir kadın olarak beni en iyi senin anlaman gerekiyordu, teşekkür ederim.” yorumunu yazdı.

Ece Erken kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler