Ana SayfaÜnlülerMüjde Ar: İffet'in intikamını aldım

İlgili Postlar

Müjde Ar: İffet’in intikamını aldım

Müjde Ar: İffet’in intikamını aldım… Bir dönem hayat verdiği İffet karakterinin başına gelenler aradan yıllar geçmesine rağmen unutulmayan Müjde Ar, “İffet’in intikamını aldım” dedi. İffet’in intikamı nasıl alındı? Detaylar haberimizde…

Müjde Ar’dan bomba açıklama: İlk Kez Milli Oluyorum

Müjde Ar torunları ile alışverişte

Usta oyuncu Müjde Ar, Etiler’de alışveriş yaparken basın mensuplarının objektifine takıldı. Torunları için alışverişe çıktığını söyleyen Ari “Torunlar okula başlıyor onlar için bir şeyler bakmaya geldim.” dedi.

Müjde Ar kimdir?

Müjde Ar, Mahsun Kırmızıgül’ün filminde rol alacak mı?

Müjde Ar, Mahsun Kırmızıgül’ün önümüzdeki günlerde çekimlerine başlayacağı Mucize 2 isimli filminde rol alacağı şeklinde gündeme gelen haberler ile ilgili de açıklama yaparak “Yok, burada takip etmem gereken işlerim var. Mahsun’la konuştuk gelemeyeceğimi söyledim, iki günlük bir çekimdi zaten. Teşekkür edip olamayacağımı söyledim belki başka projesinde yer alırım.” diye konuştu.

Müjde Ar, İffet’in intikamını aldı

En son internet kanalı puhutv’de yayınlanan Şahsiyet isimli 13 bölüm süren dizide rol alan usta sanatçı Müjde Ar, dizinin bir sahnesinde iki erkeğin kafasını kullandığı otomobilin camına sıkıştırdığı sahne ile, 36 yıl önce çektiği ve hala daha hafızalardan silinmeyen İffet filmine gönderme yapıldığı hatırlatılınca “Onu espri olsun diye yazmışlar. Çekerken gülüp eğlendik. Eskileri yad ettik. Evet, o sahnenin intikamını almış oldum.” diye konuştu.

Müjde Ar, “İffet’in intikamını aldım” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler