Ana SayfaÜnlülerHande Doğandemir kaza geçirdi!

İlgili Postlar

Hande Doğandemir kaza geçirdi!

Hande Doğandemir kaza geçirdi! Hande Doğandemir, rol aldığı dizi setinde kaza geçirdi. Hande Doğandemir’e ne oldu? Sağlık durumu nasıl? Kaza nasıl meydana geldi? Hande Doğandemir hakkında merak edilenler haberimizde…

Ebru Polat: Mert Fırat’ın, Hande Doğandemir’e yaptığı saygısızlık!

Hande Doğandemir’in ayak bileği kırıldı

Şimdilerde ‘Can Kırıkları’ isimli dizide rol alan güzel oyuncu Hande Doğandemir, dizi çekimleri sırasında sette kaza geçirdi. Hande Doğandemir’in, ayak bileği kırıldı. Ünlü oyuncuya gereken müdahale yapıldı.

Hande Doğandemir kimdir?

Hande Doğandemir hastaneye kaldırıldı

‘Can Kırıkları’ isimli dizide Polis Leyla karakterine hayat veren Hande Doğademir, aksiyon içerek sahnelerde boy gösterdiği sırada aniden dengesini kaybederek düştü. Dizi ekibi, Hande Doğandemir’e hemen hastaneye kaldırdı. Yapılan muayenenin ardından ayak bileğinin kırıldığı anlaşılan Hande Doğandemir’e, gereken müdahale yapıldı.

Hande Doğandemir dizi çekimlerine ara verdi

Geçirdiği kaza nedeni ile kırılan ayağından dolayı iki hafta dizi çekimlerine ara vermek zorunda kalan Hande Doğandemir, altı hafta boyunca aksiyon içeren sahnelerde yer alamayacak.

Demet Akalın’dan Mert Fırat’ın Eski Sevgilisi Hande Doğandemir’e Destek!

Hande Doğandemir, son günlerde bir buçuk yıl boyunca aşk yaşadığı yakışıklı oyuncu Mert Fırat’ın ilişkisini bitirir bitirmez İdil Fırat ile aşk yaşamaya başlaması ve evlilik kararı alması haberleri ile gündeme geliyor. Ünlüler dünyası, Mert Fırat’ın, Hande Doğandemir ile bir buçuk yıl boyunca aşk yaşamasına rağmen evliliği düşünmemesi, İdil Fırat ile kısa bir süre aşk yaşamasının ardından hemen evlilik kararı almasına tepki gösterdi. Son olarak, Ebru Polat duruma tepki gösterdi ve “Üzücü bir durum var. Mert Fırat’ın yıllardır bir ilişkisi var. İlişkinin üzerine hemen başka birisiyle evlenilmesi bir kadının gururunu çok incitiyor. İdil Fırat’a çok yüklenilmemeli, Mert Fırat’a yüklenilmeli. Mert Fırat’ın yaptığı çok yanlış saygısızlık.” diyerek Hande Doğandemir’e destek verdi. Demet Akalın da ünlü oyuncu Hande Doğandemir’e destek verdi ve sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma “Allah büyük. Bugünü hiç unutma, ileride şükredeceksin. Gerçek asil kız, sen yeteneğinle dağları devirirsin. Unutma sakın.” şeklinde bir yorum yazarak düşüncelerini aktardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler