Ana SayfaDizilerMuhteşem İkili'de Bu hafta!

İlgili Postlar

Muhteşem İkili’de Bu hafta!

Muhteşem İkili 5. Bölümü 29 Kasım Perşembe günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak. Demiray, MKC ve Barca ile yüzleşiyor; silahlar çekiliyor! İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı dizide Özge Gürel, Öykü Karayel ve Zafer Algöz gibi önemli isimler de yer almakta.

Muhteşem İkili dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Muhteşem İkilinin aklanmak için Semih’i yakalayıp konuşturmaktan başka çaresi kalmadı ve ava çıktılar. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi.

Muhteşem İkili Oyuncu Kadrosu

Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem İkili dizisinin 29 Kasım’da yayınlanacak olan 5. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/kcL57q2fWe8

MKC ve Barca, kendilerine ihanet eden Demiray’ın peşine düşerler. Demiray ile yüzleşecekleri sırada, Barca silahını çekmekten bir an olsun çekinmez. MKC, onu durdurmaya çalışsa da Barca, Demiray’ı öldürmekte kararlıdır. Barca’nın babası, onu vazgeçirmeye çalışır. Peki Barca bu kadar kolay vazgeçebilecek midir?

Yeni bölüm ne zaman?

Muhteşem İkili, heyecan dolu bölümüyle 29 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.MKC, ele geçirdiği Semih’i konuşturup aklanmak mı istiyor? Demiray’ın elinde tuttuğu Barca’yıkurtarmak mı? Demiray’ın planı ise; MKC’yi de, Barca’nın yanına çekip ikisini birden öldürmektir. Birbirlerini hiç sevmeyen Barca ve MKC’nin hayatları şimdi birbirlerine bağlıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler